Main lock clip 21mm black 10500/box

T10310
A Brinkman paradicsom klipsz a szár madzaghoz történő rögzítésére szolgál, így nem kell a szárat a madzag körül tekerni, így a madzag nem szorítja a szárat, nem sérül a növény csúcsa, és így a levelek természetes irányban növekednek. A klipszek alkalmazása biztosítja a jobb növénynövekedést és a jobb gyümölcsminőséget. A klipsz polipropilénből k... Long description
HUF 37,704 * (nettó: HUF 29,688)

Shipping
face
Personal receipt of goods:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
By courier:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Brinkman paradicsom klipsz a szár madzaghoz történő rögzítésére szolgál, így nem kell a szárat a madzag körül tekerni, így a madzag nem szorítja a szárat, nem sérül a növény csúcsa, és így a levelek természetes irányban növekednek. A klipszek alkalmazása biztosítja a jobb növénynövekedést és a jobb gyümölcsminőséget. A klipsz polipropilénből készül, biológiai lebomló klipsz kivételével, amely PLA-ból készül, (melynek bio engedélye is van).

A Brinkman klipsz 2 átmérő méretben érhető el: 21mm-es és 25 mm-es, és 4 féle színből lehet választani: fekete, fehér, natúr és mogyoróbarna (ez a biológiailag lebomló). A klipsz speciális kialakítása 21/25mm teszi lehetővé, hogy a klipsz ne csússzon le madzagról, valamint nem ad esélyt a Botrytis fertőzésre és nem károsítja a növényt és a termést. A klipsz a felrakásakor egy kattanás hallható, mellyel biztosak lehetünk benne, hogy a felrakáskor jól bezáródott, viszont felrakás után újra kinyitható.

- Intelligens design
- Levegős kiképzés
- Erős zárókapocs
- Egyedi madzag szorító rész
- Extra nagy külső kerület
- Kerek forma
- Egységes csatlakozó kialakítás
- A zárókapocs zárásakor kattanás
Weight: 18.9 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 reviews, total: 0

Did you purchase it? Rate the product!

Share your experiences with the product with other customers as well.


0 reviews, total: 0

Did you purchase it? Rate the product!

Share your experiences with the product with other customers as well.