Wine yeast 20 g
Yeast nutrient for wine treatment
Optimum fermentation temperatures are 12-34 degrees C.Saccharomyces strain, which performs excellently under the most extreme temperature conditions, is safe and ensures complete fermentation even above 30 degrees C.
Dosage:
For must, 15-25 g/hlFor fruit, 10-25 g/hl
Long description
HUF 196 * (nettó: HUF 154) | |
Shipping
face
Personal receipt of goods:
Akár a mai napon
info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
By courier:
1-5 nap
info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Yeast nutrient for wine treatment
Optimum fermentation temperatures are 12-34 degrees C.
Saccharomyces strain, which performs excellently under the most extreme temperature conditions, is safe and ensures complete fermentation even above 30 degrees C.
Dosage:
For must, 15-25 g/hl
For fruit, 10-25 g/hl
Weight: | 0.02 kg |
---|---|
Width: | 110 mm |
Height: | 150 mm |
Length: | 10 mm |
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Gyümölcs, Szőlő |
Login
Login or registration with a social account
Login
Login or registration with a social account