Medallon Premium 1 l

T01606
Medallon Premium gyomirtó koncentrátum Totális gyomírtó szer, speciális formuláció, amely a hatóanyagon kívül ionvédelmi rendszert, valamint természetes eredetű tapadásfokozó anyagot tartalmaz. Milyen hatása van a Medallon Premium gyomirtó vegyszernek ? A glifozát hatóanyagot a növény a klorofillt tartalmazó zöld részein keresztül veszi fel. A h... Long description
HUF 6,236 * (nettó: HUF 4,910)

Shipping
face
Personal receipt of goods:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
By courier:
Not deliverable info
Under current legislation, this product can only be collected in person at our shop. Delivery by courier service is not possible.

Medallon Premium gyomirtó koncentrátum

Totális gyomírtó szer, speciális formuláció, amely a hatóanyagon kívül ionvédelmi rendszert, valamint természetes eredetű tapadásfokozó anyagot tartalmaz.

Milyen hatása van a Medallon Premium gyomirtó vegyszernek ?

A glifozát hatóanyagot a növény a klorofillt tartalmazó zöld részein keresztül veszi fel. A hatóanyag innen transzlokálódik a gyökerekbe, tarackokba, rizómákba. A hatástünetek 1-2 hét után jelentkeznek öregedésben, törpe növésben, levél és hajtásbarnulásban. A folyamat visszafordíthatatlan, az érintett növény elpusztul. Mivel a glifozát a növényben való mozgása folyamán a szaporító képletekbe is eljut így hatása az évelők esetében is a növény pusztulásához, vagy maradandó károsodásához vezet.
Hatékonysága ennek megfelelően dózistól függően kiterjed mind az évelő, mind a magról kelő egy- és kétszikű gyomnövényekre. A gyomnövényektől megvédendő kultúrnövényre nem kerülhet a hatóanyag, mert azt károsíthatja.

Hogyan alkalmazzuk a Medallon Premium gyomirtót?

- A magról kelő gyomfajok elleni védekezésnél a gyomnövények intenzív növekedésekor kell elvégezni a gyomirtást a virágzás magérés fázisa előtt.
- Évelő gyomfajok elleni védekezésnél a gyomnövények kora tavaszi megújulásának kezdete, illetve a virágzás, magérés fázisa (nyár közepe-vége) a legkedvezőbb időpont.
- Mezei acat esetében annak tőlevélrózsás, évelő egyszikűek 20-40 cm-es állapotában.
- 3 évesnél idősebb szőlőben és gyümölcsben használható úgy, hogy ne kerüljön a kultúrnövény hajtásaira, leveleire.

A Medallon Premium adagolása:

Javasolt házikerti dózisa 1,5-2 dl vegyszer 10l vízhez.

Hatóanyagtartalom

360 g/l glifozát

Formuláció:

SL (vízoldható koncentrátum)

Forgalmazási kategória:

III (szabad forgamú)

Gyártó:

Syngenta

Termékkategória:

Gyomírtó szer

Javasolt növényvédelmi technológia:


Weight: 1 kg
Width: 100 mm
Height: 300 mm
Length: 100 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú

0 reviews, total: 0

Did you purchase it? Rate the product!

Share your experiences with the product with other customers as well.


0 reviews, total: 0

Did you purchase it? Rate the product!

Share your experiences with the product with other customers as well.