Pektinbontó enzim L.HC 100 g

T15931
Termék jellemzői: Olyan érett magtanninú szőlők speciális enzime, melyek borai fahordós és/vagy palackos érlelést kapnak. Hatására teltebb, testesebb, tanningazdagabb, intenzívebb és stabilabb színű, fajtajellegesebb vörösbort kapunk. Nagy aktivi... Részletes leírás
16 039 Ft (nettó: 12 629 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Termék jellemzői:

Olyan érett magtanninú szőlők speciális enzime, melyek borai fahordós és/vagy palackos érlelést kapnak. Hatására teltebb, testesebb, tanningazdagabb, intenzívebb és stabilabb színű, fajtajellegesebb vörösbort kapunk.

Nagy aktivitású pektolitikus enzimkészítmény különleges mellékaktivitásokkal, melyek felszabadítják a bogyóhéj értékes anyagait. Az érett taninú szőlő színanyagainak és kívánatos tanninjainak fokozott extrakciójával javítja a bor minőségét. A bogyósejtfalak és - poliszacharidok hatékony feloldásával fokozza a bor minőségjavító komponenseinek felszabadítását és extrakcióját.

Előnyei:

  • Lehetővé teszi a gyors és teljes antociánextrakciót
  • Megkönnyíti, hatékonnyá teszi a tanninfelszabadítást és a tanninok komplex-képzését az antociánokkal, így növeli a bor stabilitását
  • Fokozza az aromaextrakciót, erősíti a borok fajtajellegét
Súly: 0.1 kg
Szélesség: 110 mm
Magasság: 150 mm
Hossz: 10 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Gyümölcs, Szőlő
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.