Paradicsom Húsparadicsom (sárga-narancs csíkos) Anacoeur 8 szem Sperli

T14993
Ez az ökörszív-paradicsom igazi színélmény, kivételes megjelenéssel és ízzel. 250-300 g súlyú, szív alakú, fantasztikus aromájú terméseket hoz. A gyümölcshús szilárd, lédús, illatos, és a sárgától a pirosig terjedő színátmenettel rendelkezik. Amint a narancssárga/sárga szín intenzívebbé válik, megkezdődhet a szedés. Az Anacoeur szabadföldi és üv... Részletes leírás
1 890 Ft (nettó: 1 488 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Ez az ökörszív-paradicsom igazi színélmény, kivételes megjelenéssel és ízzel. 250-300 g súlyú, szív alakú, fantasztikus aromájú terméseket hoz. A gyümölcshús szilárd, lédús, illatos, és a sárgától a pirosig terjedő színátmenettel rendelkezik. Amint a narancssárga/sárga szín intenzívebbé válik, megkezdődhet a szedés. Az Anacoeur szabadföldi és üvegházi termesztlsre is alkalmas paradicsom. Gondoskodjunk támrendszerről és rendszeresen törjük ki az oldalhajtásokat. Május közepe előtt ne ültessük ki. Nagyra növő paradicsom bokor, ezért bőséges tápozást és öntözést, valamint védett, napos helyet igényel.
Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.