Paradicsom Salátaparadicsom (sárga/zöld csíkos) Green Zebra 4 szem Sperli

T14991
Erőteljes, magasra növekvő fajta. A különleges sárgászöld csíkos, kerek termések közepes méretűre nőnek. Nagyon dekoratív, a nyers zöldségsalátákat színessé és változatossá teszi. Ideális szabadban, erkélyen és üvegházban történő termesztéshez. A termésbiztonság érdekében mindig törje ki (ritkítsa) a hónaljhajtásokat. A paradicsom szereti a tápa... Részletes leírás
1 990 Ft (nettó: 1 567 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Erőteljes, magasra növekvő fajta. A különleges sárgászöld csíkos, kerek termések közepes méretűre nőnek. Nagyon dekoratív, a nyers zöldségsalátákat színessé és változatossá teszi. Ideális szabadban, erkélyen és üvegházban történő termesztéshez. A termésbiztonság érdekében mindig törje ki (ritkítsa) a hónaljhajtásokat. A paradicsom szereti a tápanyagokban gazdag talajt. A rendszeres öntözés és tápozás, valamint a védett fekvés növeli a terméshozamot. Május közepétől (a fagyok után) ültessük ki.
Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.