Zselatin borászati 0,1 kg
Felhasználható:
A zselatin sárgás színű, jellegzetes ízű és illatú anyag, melyet italkezeléshez, kocsonya, gyümölcszselé, sütemények, krémek és aszpikok készítéséhez használunk.
Alkalmazás és adagolás:
Borászati felhasználáskor egy rész zselatinra öt rész hideg vizet öntünk folyamatos keverés mellett, majd fél óráig duzzadni hagyjuk. Ezután a m...
Részletes leírás
1 131 Ft (nettó: 891 Ft) | |
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon
info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap
info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Felhasználható:
A zselatin sárgás színű, jellegzetes ízű és illatú anyag, melyet italkezeléshez, kocsonya, gyümölcszselé, sütemények, krémek és aszpikok készítéséhez használunk.
Alkalmazás és adagolás:
Borászati felhasználáskor egy rész zselatinra öt rész hideg vizet öntünk folyamatos keverés mellett, majd fél óráig duzzadni hagyjuk. Ezután a maradék vizet leöntjük, majd 5-10-szeres meleg, de nem forró vízben (40-50 oC) oldjuk. Az így kapott oldatot rövid időn belül fel kell használni.
Általában kovasavval vagy csersavval kombinálva használjuk. A szükséges mennyiséget mindig laborvizsgálat előzze meg, de átlagos adagja 5-10 g/hl.
Egyéb felhasználáskor a zselatinhoz öt rész hideg vizet adunk folyamatos keverés mellett, majd hagyjuk duzzadni. Duzzadás után a felesleges vizet leöntjük, majd 5-szörös meleg, de nem forró vízben (40-50 oC) oldjuk. Ezután a legrövidebb időn belül a receptnek megfelelően használjuk fel.
Szokásos adagja kocsonyánál 4-5 tányérhoz 4-5 púpos teáskanál, aszpikhoz 1 dl vízhez 2 púpozott teáskanál, gyümölcszseléhez 1 dl vízhez 2 csapott teáskanál.
Tárolása:
Száraz, hűvös, idegen szagoktól mentes helyen tároljuk.
A zselatin sárgás színű, jellegzetes ízű és illatú anyag, melyet italkezeléshez, kocsonya, gyümölcszselé, sütemények, krémek és aszpikok készítéséhez használunk.
Alkalmazás és adagolás:
Borászati felhasználáskor egy rész zselatinra öt rész hideg vizet öntünk folyamatos keverés mellett, majd fél óráig duzzadni hagyjuk. Ezután a maradék vizet leöntjük, majd 5-10-szeres meleg, de nem forró vízben (40-50 oC) oldjuk. Az így kapott oldatot rövid időn belül fel kell használni.
Általában kovasavval vagy csersavval kombinálva használjuk. A szükséges mennyiséget mindig laborvizsgálat előzze meg, de átlagos adagja 5-10 g/hl.
Egyéb felhasználáskor a zselatinhoz öt rész hideg vizet adunk folyamatos keverés mellett, majd hagyjuk duzzadni. Duzzadás után a felesleges vizet leöntjük, majd 5-szörös meleg, de nem forró vízben (40-50 oC) oldjuk. Ezután a legrövidebb időn belül a receptnek megfelelően használjuk fel.
Szokásos adagja kocsonyánál 4-5 tányérhoz 4-5 púpos teáskanál, aszpikhoz 1 dl vízhez 2 púpozott teáskanál, gyümölcszseléhez 1 dl vízhez 2 csapott teáskanál.
Tárolása:
Száraz, hűvös, idegen szagoktól mentes helyen tároljuk.
Súly: | 0.1 kg |
---|---|
Elérhetőség: | 1-4 nap |
Kultúra: | Szőlő |
Értékesítési alapegység: | db |
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal