Csersav (tannin) 0,1 kg
Felhasználható:
A tannin vízben jól oldódó barna színű por, mely zselatinnal borászati derítésre alkalmas. A tannin főleg fehérjék és egyéb kolloid anyagok eltávolítását teszi lehetővé.
Alkalmazás és adagolás:
Egy hl bor derítéséhez általában 3-5...
Részletes leírás
692 Ft (nettó: 545 Ft) | |
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon
info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap
info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Felhasználható:
A tannin vízben jól oldódó barna színű por, mely zselatinnal borászati derítésre alkalmas. A tannin főleg fehérjék és egyéb kolloid anyagok eltávolítását teszi lehetővé.
Alkalmazás és adagolás:
Egy hl bor derítéséhez általában 3-5 g tannin és 5-10 g zselatin szükséges. A tannint tízszeres mennyiségű borban feloldjuk és így öntjük a derítendő borhoz, folyamatos keverés mellett. A zselatint tíz órán át duzzasztjuk, a maradék vizet leöntjük, majd 5-10-szeres melegvízben (40oC) oldjuk. Az így kapott oldatot rövid időn belül fel kell használni. A szükséges mennyiséget mindig laborvizsgálat és a bortörvényben megengedettek határozzák meg együttesen.
Tárolása:
Száraz, hűvös napfénytől védett helyen tároljuk.
A tannin vízben jól oldódó barna színű por, mely zselatinnal borászati derítésre alkalmas. A tannin főleg fehérjék és egyéb kolloid anyagok eltávolítását teszi lehetővé.
Alkalmazás és adagolás:
Egy hl bor derítéséhez általában 3-5 g tannin és 5-10 g zselatin szükséges. A tannint tízszeres mennyiségű borban feloldjuk és így öntjük a derítendő borhoz, folyamatos keverés mellett. A zselatint tíz órán át duzzasztjuk, a maradék vizet leöntjük, majd 5-10-szeres melegvízben (40oC) oldjuk. Az így kapott oldatot rövid időn belül fel kell használni. A szükséges mennyiséget mindig laborvizsgálat és a bortörvényben megengedettek határozzák meg együttesen.
Tárolása:
Száraz, hűvös napfénytől védett helyen tároljuk.
Súly: | 0.1 kg |
---|---|
Szélesség: | 100 mm |
Magasság: | 150 mm |
Hossz: | 20 mm |
Elérhetőség: | 1-4 nap |
Kultúra: | Szőlő |
Értékesítési alapegység: | db |
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal