Borkősav 100g
Borkősav
(E-334)
A termék rövid leírása
Kémiailag kétfázisú oxisav. Fehér színű, kristályos anyag. Természetes eredetű. Vízben és borban jól
oldódik.
Az élelmiszeriparban általánosan, de korlátozott mennyiségben engedélyezett. Boripari felhasználá...
Részletes leírás
680 Ft (nettó: 535 Ft) | |
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon
info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron
info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Borkősav
(E-334)
A termék rövid leírása
Kémiailag kétfázisú oxisav. Fehér színű, kristályos anyag. Természetes eredetű. Vízben és borban jól
oldódik.
Az élelmiszeriparban általánosan, de korlátozott mennyiségben engedélyezett. Boripari felhasználásánál a
Magyar Bortörvény előírásait kell figyelembe venni.
Kezelési cél
A borászatban a mustok savtartalmának kiegészítésére (pH értékének csökkentésére) használjuk
savszegény évjáratokban. Az élelmiszeripar különféle területein a borkősavat ízesítő, savanyító,
komplexképző, antioxidáns és stabilizáló hatása miatt a gyártási technológia különböző fázisaiban
használhatjuk fel.
Adagolás és alkalmazás
A kimért mennyiségű borkősavat néhány liter borban feloldjuk, majd a kezelendő bortételben egyenletesen
eloszlatjuk.
A borkősav az élelmiszeripar területén a megfelelő termelési gyakorlatnak megfelelően használható fel.
Tárolás
Száraz, szagmentes helyiségben tárolandó. A felbontott csomagot azonnal szorosan zárjuk vissza.
Eltarthatóság
A fenti feltételek mellett, bontatlan csomagolásban tárolva az anyag 3 évig megőrzi a minőségét
(E-334)
A termék rövid leírása
Kémiailag kétfázisú oxisav. Fehér színű, kristályos anyag. Természetes eredetű. Vízben és borban jól
oldódik.
Az élelmiszeriparban általánosan, de korlátozott mennyiségben engedélyezett. Boripari felhasználásánál a
Magyar Bortörvény előírásait kell figyelembe venni.
Kezelési cél
A borászatban a mustok savtartalmának kiegészítésére (pH értékének csökkentésére) használjuk
savszegény évjáratokban. Az élelmiszeripar különféle területein a borkősavat ízesítő, savanyító,
komplexképző, antioxidáns és stabilizáló hatása miatt a gyártási technológia különböző fázisaiban
használhatjuk fel.
Adagolás és alkalmazás
A kimért mennyiségű borkősavat néhány liter borban feloldjuk, majd a kezelendő bortételben egyenletesen
eloszlatjuk.
A borkősav az élelmiszeripar területén a megfelelő termelési gyakorlatnak megfelelően használható fel.
Tárolás
Száraz, szagmentes helyiségben tárolandó. A felbontott csomagot azonnal szorosan zárjuk vissza.
Eltarthatóság
A fenti feltételek mellett, bontatlan csomagolásban tárolva az anyag 3 évig megőrzi a minőségét
Súly: | 0.1 kg |
---|---|
Elérhetőség: | raktáron |
Kultúra: | Szőlő |
Értékesítési alapegység: | db |
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal