Aszkorbinsav 500g
Aszkorbinsav (C-vitamin)
(E - 300)
A termék rövid leírása
Speciálisan az italkezelésre szolgáló, kémiailag tiszta, kristályos C-vitamin.
Kémiailag: L(+)-aszkorbinsav.
Kezelési cél
Oxidáció elleni védelem az aromaanyagok stabilizációja érdekében.
T...
Részletes leírás
4 890 Ft (nettó: 3 850 Ft) | |
Szállítás
face
Személyes átvétel:
raktáron
info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (raktáron) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron
info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Aszkorbinsav (C-vitamin)
(E - 300)
A termék rövid leírása
Speciálisan az italkezelésre szolgáló, kémiailag tiszta, kristályos C-vitamin.
Kémiailag: L(+)-aszkorbinsav.
Kezelési cél
Oxidáció elleni védelem az aromaanyagok stabilizációja érdekében.
Termék és hatása
Az aszkorbinsav hatékony antioxidáns, amely ugyan a borban a szükséges SO2 - tartalmat nem helyettesíti,
de redukálóképessége révén az aromák megőrzését biztosítja és a borok jellegzetes bukéját intenzívebbé
teszi.
A borok frissességüket és gyümölcsösségüket hosszabb ideig megőrzik.
Különösen a savszegény boroknál hatásos az aszkorbinsav adagolása.
Adagolás és alkalmazás
Az engedélyezett dózis: 150 mg/l, de gyakran kb. 50 mg/l is elegendő.
Ajánlatos előkísérletek elvégzése a szükséges adagolási mennyiség meghatározására.
Az aszkorbinsavat 30-szoros mennyiségű borban feloldjuk és a kezelendő borban egyenletesen eloszlatjuk.
Az anyag hatását csak min. 25 mg/l szabad SO2 tartalmú borban tudja kifejteni.
Tárolás
Hűvös, száraz és fénytől védett helyen kell tárolni. A felbontott csomagot azonnal szorosan zárjuk vissza, az
anyagot mielőbb használjuk fel.
Eltarthatóság
A fenti feltételek mellett, bontatlan csomagolásban tárolva az anyag 3 évig megőrzi a minőségét
(E - 300)
A termék rövid leírása
Speciálisan az italkezelésre szolgáló, kémiailag tiszta, kristályos C-vitamin.
Kémiailag: L(+)-aszkorbinsav.
Kezelési cél
Oxidáció elleni védelem az aromaanyagok stabilizációja érdekében.
Termék és hatása
Az aszkorbinsav hatékony antioxidáns, amely ugyan a borban a szükséges SO2 - tartalmat nem helyettesíti,
de redukálóképessége révén az aromák megőrzését biztosítja és a borok jellegzetes bukéját intenzívebbé
teszi.
A borok frissességüket és gyümölcsösségüket hosszabb ideig megőrzik.
Különösen a savszegény boroknál hatásos az aszkorbinsav adagolása.
Adagolás és alkalmazás
Az engedélyezett dózis: 150 mg/l, de gyakran kb. 50 mg/l is elegendő.
Ajánlatos előkísérletek elvégzése a szükséges adagolási mennyiség meghatározására.
Az aszkorbinsavat 30-szoros mennyiségű borban feloldjuk és a kezelendő borban egyenletesen eloszlatjuk.
Az anyag hatását csak min. 25 mg/l szabad SO2 tartalmú borban tudja kifejteni.
Tárolás
Hűvös, száraz és fénytől védett helyen kell tárolni. A felbontott csomagot azonnal szorosan zárjuk vissza, az
anyagot mielőbb használjuk fel.
Eltarthatóság
A fenti feltételek mellett, bontatlan csomagolásban tárolva az anyag 3 évig megőrzi a minőségét
Súly: | 0.5 kg |
---|---|
Elérhetőség: | raktáron |
Kultúra: | Szőlő |
Értékesítési alapegység: | db |
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal