Keserűsó 1 kg
  • Keserűsó 1 kg

Keserűsó 1 kg

Kristályos magnézium-szulfát heptahidrát „EK-műtrágya” Hiánytünetek (Mg-S) kezelésére alkalmas talaj- és levéltrágya. Minden szántóföldi és kertészeti kultúrához alkalmazható. Hatóanyag tartalom: Magnézium (MgO) 16%, Kén (SO3) 30% Felhasználás,... Részletes leírás
441 Ft (nettó: 347,62 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Kristályos magnézium-szulfát heptahidrát

„EK-műtrágya”
Hiánytünetek (Mg-S) kezelésére alkalmas talaj- és levéltrágya.
Minden szántóföldi és kertészeti kultúrához alkalmazható.

Hatóanyag tartalom: Magnézium (MgO) 16%, Kén (SO3) 30%

Felhasználás, adagolás: A magnézium klorofill képző elem. A növények a talajból kevésbé képesek a magnéziumot felvenni, így elsősorban levéltrágyaként javasolt a felhasználása. Általános adagja oldatként: Repcében virágzásig 5%, egyéb szántóföldi kultúrákban 5%, burgonyában termésképzéskor 5%, gyümölcsösben termésképzéskor 1-2%, szőlőben virágzás után 3-4%, zöldségeknél terméskötődéstől 1-2%, dísznövényeknél 2-3%.

Tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, más anyagoktól elkülönítve, hőtől védett (max. 30 C), jól szellőztetett, száraz, hűvös, de fagymentes helyen tárolható.

Környezetvédelmi figyelmeztetés: Tilos a készítményeket, azok fel nem használt maradékát, azzal szennyezett csomagoló burkolatát folyókba, állóvizekbe, vízfolyásokba, tározókba juttatni.

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap.
Gyártó
Unikén Kft.
Cikkszám
T08692
Súly
1.00 kg
Raktáron
10+ db
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Kovács Panna

Ez a keserűsó alkalmazható házi készítésű kozmetikumba (pl. fürdősó), vagy más az összetétele a kifejezetten erre árult kesrűsóknak? Okoz bőrirritációt, vagy hasonlót?

#44636
Tantos Tímea

Érdekelne, hogy keserűsós lombtrágyázás után mennyi az egészségügyi várakozási idő? Már majdnem érett a szőlőm, és úgy néz ki, hogy magnéziumhiányos lehet. Száradnak, töpörödnek a bogyók, volt olyan fürt, ami le is esett. Semmilyen más tünet nincs (szerencsére). A bogyót szétvágva szép tiszta, semmilyen elszíneződés nincs, sem belül, sem kívül. Nincs lisztharmatos tünet, sem peronoszpórás, nem repednek a bogyók, szóval, lehet, hogy a nagy kánikula miatt tápanyag hiányos lett. Semmivel nem permetezhetek, mert már majdnem érett (vannak szemek, amik be is értek és finomak). Kérdésem, hogy segít-e a keserűsós permetezés, hogy ez alatt az egy-másfél hét alatt ne veszítsem el a gyönyörű szőlőmet. :(

#43903
Csoma Gábor

keserűsó kén tartalmára való tekintettel házikerti paprika magnézium hiánybetegség pótlására bátran használható?

#43236
Sandor Ferenczi
okt 19, 2017
0
(0/5
A keserűsó sokat segített nekem a kertben, de a reumás lábakat is fájdalommentessé teheti a belőle alkalmazott negyedórás lábfürdő.
Oldal: 1

Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Keserűsó 5 kg
1 736 Ft