Kék golgotavirág (Passiflora caerulea) 5 szem

T10124
PASSIFLORA CAERULEA - Kék golgotavirág - 5db mag/csomag Család: Passifloraceae Közismert nevei: Kék golgotavirág, Passion Fruit Természetes élőhelye: Brazília Örökzöld vagy félörökzöld, fás szárú kacsos kúszónövények. Jellegzetes virágaikért ültetik. Ősszel fejlődnek tojásdad vagy gömbölyű, éretten sárga vagy narancsszínű ehető termései. Az... Részletes leírás
2 413 Ft (nettó: 1 900 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
PASSIFLORA CAERULEA - Kék golgotavirág - 5db mag/csomag

Család: Passifloraceae

Közismert nevei: Kék golgotavirág, Passion Fruit
Természetes élőhelye: Brazília


Örökzöld vagy félörökzöld, fás szárú kacsos kúszónövények. Jellegzetes virágaikért ültetik. Ősszel fejlődnek tojásdad vagy gömbölyű, éretten sárga vagy narancsszínű ehető termései. Az óriás golgotavirág termésének kivonatát gyümölcslevelevekbe és fagylaltokba is használják. Mérsékelten fagytűrők
Tápanyagban gazdag, jó vízelvezetésű talajon, napon vagy félárnyékban fejlődnek szépen. A teljes növekedés idején bőségesen öntözzük, máskor kevésbé. A szárak támasztékot igényelnek.
Minimális hőmérséklet: 5-10°C Nem fagytűrő.

PASSIFLORA - golgotavirág, passióvirág

A golgotavirágfélék családjába tartozó nemzetség 500-nál több kúszónövényt számlál. Kacsokkal kapaszkodó örökzöld liánnövények vagy cserjék, melyek virágjukért vagy gyümölcseikért termesztenek. Erőteljes növekedésük miatt, kiválóan alkalmasak tereptárgyak befuttatására illetve lugasnak is.
A legtöbb faj fagyérzékeny, ezért napos, meleg területeket és humuszban gazdag mély, nedves, jó vízelvezetésű talajt kedvelnek. Alakformáló metszésüket és az elfagyott levelek eltávolítását tavasszal végezzük. Magról vagy dugványról szaporíthatóak.
Súly: 0.025 kg
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.