Víztisztító szűrő "AlgClear 20000UVC"
  • Víztisztító szűrő "AlgClear 20000UVC"

Víztisztító szűrő "AlgClear 20000UVC"

Zöldalgák ellen ható készülék. A készülék belsejében található búrában, vízmentesen helyezkedik el az UVC fénycső. A készülék belsejében átáramló tóvíz folyamatosan UV-C sugárzásnak van kitéve, ami megöli az áthaladó vízben található algacsírákat. Vigyázz, ha a... Részletes leírás
34 258 Ft (nettó: 26 975 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Zöldalgák ellen ható készülék. A készülék belsejében található búrában, vízmentesen helyezkedik el az UVC fénycső. A készülék belsejében átáramló tóvíz folyamatosan UV-C sugárzásnak van kitéve, ami megöli az áthaladó vízben található algacsírákat. Vigyázz, ha a tóba tóindító szert vagy más, jótékony mikrobákat tartalmazó készítményt tettél, akkor legalább 2 hétig ne kapcsold be az UVC készüléket. A készülék maximum 10.000 liter vizet tartalmazó halastó algamentesítését tudja hatékonyan ellátni. Ha a tóban nincsenek halak, akkor maximum 20.0000 literes tóhoz elegendő. Figyelem: Az UV-C készülékben található fénycsövet minden évben cserélni kell, akkor is, ha még világít. Csere alkalmával a készüléket áramtalanítsd, majd a búrából vedd ki a régi fénycsövet, és helyezd be az újat. Figyelj arra, hogy az új fénycsőhöz ne érj hozzá kézzel. Kesztyűben vagy ruhán keresztül érj csak hozzá.
Gyártó
Ubbink
Cikkszám
T10822
Súly
2.89 kg
Díszkert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Tótőzeg "Aqua Vital"
3 334 Ft
Vízköpő Béka 12 cm
3 834 Ft
Golyós csap 1"
3 291 Ft
Algaírtó "ToruStroh"
4 087 Ft