Vitaflóra tápoldat Virágzásindító 1l

T07803
A virágzásindító-serkentő tápoldat segítségével elindítható és fenntartható a folyamatos virágzás. A dúsan virágzó mediterrán és dézsás növények tápanyaghiány esetén nem virágoznak folyamatosan, vagy csak kevés, apró virágot fejlesztenek. A Vitaflóra Virágzásindító tápoldat használatával a növények sok, nagyméretű, színpompás virággal díszítenek... Részletes leírás
1 664 Ft (nettó: 1 310 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A virágzásindító-serkentő tápoldat segítségével elindítható és fenntartható a folyamatos virágzás.
A dúsan virágzó mediterrán és dézsás növények tápanyaghiány esetén nem virágoznak folyamatosan, vagy csak kevés, apró virágot fejlesztenek. A Vitaflóra Virágzásindító tápoldat használatával a növények sok, nagyméretű, színpompás virággal díszítenek. A virágzás idején heti gyakorisággal kijuttatott tápoldattal egyszerűen és gazdaságosan fenntartható a folyamatos virágözön.
Az egészséges, megfelelő fényviszonyok mellett tartott szobai növények (mint pl. fokföldi ibolya, vitorlásvirág, amarillisz) a Vitaflóra Virágzásindító tápoldat használatával tartós, dús virágzásra serkenthetők. Ha a virágzás megkezdődött, célszerű a Vitaflóra Virágos növények tápoldattal folytatni a tápoldatozást.
A Vitaflóra Virágzásindító tápoldat nem tartalmaz hormont és egyéb biológiai serkentőket, hatását a tápanyagok különleges összetételének köszönhetően fejti ki.

összetétel: 4,5-4,5-8+MgO+mikroelemek

Felhasználás:

Minden intenzíven virágzó növényhez, dézsás, mediterrán növényekhez, szobai virágzó dísznövények és egynyári növények virágzásindításához, a mikulásvirág fellevelének színesítéséhez

hibiszkusz, rózsa, szegfű, krizantém, angyaltrombita (datura), papírvirág (bougainvillea), golgotavirág, cserjés margitvirág, selyemmályva, jázmin, szobahárs, stb. (Leanderekhez a Vitaflóra Leander tápoldat javasolt)

Adagolás:

Márciusban hetente egyszer, majd nyár végéig hetente kétszer tápoldatozzunk.
A fél- és egyliteres flakon kupak adagolóhengerét használva: fél adagolóhengernyi tápoldatot keverünk 3 liter öntözővízhez.
Decis flakon: 1 kupak tápoldat 1 liter vízhez.
Levéltrágyaként: 5-8 ml tápoldat 1 liter vízhez.

A kijuttatott tápoldat-mennyiség növelhető, ha ezt a növény mérete, virágmennyisége indokolja, de csak heti több részletben elosztva. Ágyásba kiültetett növényekhez: 0,5-0,8 dl tápoldatot keverünk 10 liter öntözővízhez.

Felhasználási tanácsok:

Átültetés után 2 hétig ne tápoldatozzuk a növényeket!

Beteg növényt soha ne tápoldatozzunk, kivéve, ha tápanyaghiány a betegség oka!

A rosszul telelt növények tápoldatozását fokozatosan szabad megkezdeni! Ha a levélzet satnya, kevés, célszerű először Vitaflóra Általános tápoldattal a lombozat regenerálását elősegíteni!

A virágzás serkentése csak megfelelő (meleg, napos) helyen álló növény esetében javasolt.

A vesszők jobb beérése érdekében a tápoldatot csak szeptemberig használjuk! Világos, meleg helyen teleltetett dézsás mediterrán növényekhez télen a Vitaflóra Virágos növény tápoldat javasolt.

A Vitaflóra Virágzásindító tápoldat segítségével a virágoztatás tervezhető. Gyakori probléma, hogy pl. a krizantém, árvácska virágfejlődése elhúzódik, a kívánt időpontra nem várható megfelelő minőségű virágzat. A tápoldat használatával a virágzás időzíthető.
Súly: 1.2 kg
Szélesség: 100 mm
Magasság: 100 mm
Hossz: 300 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Márka: Vitaflóra
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.