Symbivit 150 g
  • Symbivit 150 g

Symbivit 150 g

A SYMBIVIT természetes eredetű mikorrhiza gombákat tartalmaz, amely hifa-hálózata segítségével megnöveli a gyökér víz- és tápelem felvételére szolgáló felületének nagyságát. Ez a kapcsolat a növény egész életében fennmarad, így serkentve a növény fejlődését és a... Részletes leírás
2 383 Ft (nettó: 1 876 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A SYMBIVIT természetes eredetű mikorrhiza gombákat tartalmaz, amely hifa-hálózata segítségével megnöveli a gyökér víz- és tápelem felvételére szolgáló felületének nagyságát. Ez a kapcsolat a növény egész életében fennmarad, így serkentve a növény fejlődését és a betegségekkel szembeni ellenálló képességét. Milyen hatás várható a SYMBIVIT alkalmazásakor? Növekszik a növény tápanyag felvétele és ellenálló képessége a kolonizált gyökér segítségével. A mikroszkópikus méretű mikorrhiza gomba hifahálózat a gyökérrel kapcsolatba kerül és így többszörösére nő a víz- és a tápelem felvételre szolgáló felület nagysága. Alkalmazása: Szórjuk be az ültető gödör alját a termékkel, majd ültessük el a növényt. Kifejlett növénynél fúrjunk 6-8 lyukat a gyökér közelébe, majd juttassunk SYMBIVIT-et a gyökerekhez. Egyszeri SYMBIVIT kezelés elegendő! Használat után legalább három hétig kerülni kell a gombaölőszerek kijuttatását. A mikorrhiza gombák mikroszkópikus méretű talajban élő gombák, amelyek a szárazföldi növények közel 90%-ával képesek szimbiózisban élni. A növények gyökereit behálózó mikorrhiza gombákat, pontosabban ezt az együttélési formát ""gombagyökérnek"" vagyis mikorrhizának nevezzük. Ez a kapcsolat mindkét fél számára kedvező, hiszen a gombapartner a növénytől kész tápanyagokat kap, a növény pedig a gomba micélium hálózatának a segítségével képes a számára egyébként elérhetetlen tápanyag és víz felvételére. Morfológiai és funkcionális szempontból a mikorrhizákat két nagy csoportra oszthatjuk: a nyitvatermő növényekre jellemző ektomikorrhizák és a termesztett növényeknél is jellemző endomikorrhizák. Legősibb és legelterjedtebb típus az arbuszkuláris endomikorrhiza (AM) amelynek a kialakulása több, mint négyszáz millió évre nyúlik vissza és valószínűleg szerepet játszottak a szárazfőldi növények térhódításában is. A mikorrhiza gombák előnyös hatással vannak a gazdanövény növekedésére, elsősorban a foszfor, réz, cink valamint nitrogén felvétel fokozása révén. A növény só- szárazság- és fémtűrő képességének a növekedésében is jelentős a szerepük, de a betegségek (Phytium, Phytophtora, Fusarium sp.) elleni ellenálló képesség növelésében is jelentős szerepet játszanak.
Gyártó
Agrobio Hungary Kft.
Cikkszám
T07371
Súly
0.15 kg
Bio
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
Symbivit-Biztonsagi-adatlap-doc (51k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Ladislav Ivanics
Mar 10, 2017
0
(0/5
Csak azt tudom írni, amit Májer Béla írt egy évvel ezelőtt. Viszont becsapva érzem magamat és a többi vásárlót is a termék lapján ugyanis az áll, hogy a gyártó az Agrobio Hungary Kft, , a termék csomagolásán viszont a Symbiom Ltd. Cseh Köztársaság szerepel és az Agrobio csak a forgalmazó. Ezek után kezdtem tájékozódni Szlovákiában, ahol a termék dupláját kaptam volna meg ezért az árért. Tanulságos vásárlás volt.
Béla Májer
May 13, 2016
0
(0/5
A kiszállítás rövid idő alatt megtörtént,a termékeket most használom először így még véleményt nem tudok mondani.
Oldal: 1

Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Alginit 30 kg
Futor 5kg
417 Ft
HuminPower G 20 kg
26 167 Ft
Symbivit 30g
477 Ft
Symbivit 3 kg
Transformer 10 l
84 214 Ft
HuminPower G 5 kg
7 233 Ft
Gyökéritató 70g
91 Ft
Symbivit 750 g
Gyökéritató 20 kg
11 415 Ft
HuminPower G 1 kg
1 490 Ft