Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Diszcserje 0,5 kg
  • Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Diszcserje 0,5 kg

Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Diszcserje 0,5 kg

A termék leírása és összetétele: Ez a műtrágya kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít (NPK (+ MgO) 12-5-17 (+6) + mikroelemek), valamint mindenféle tűlevelű fák, valamint díszfa és cserjék egészséges növekedését. Előnyök: kiegyensúlyozott táplálkozás,... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A termék leírása és összetétele: Ez a műtrágya kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít (NPK (+ MgO) 12-5-17 (+6) + mikroelemek), valamint mindenféle tűlevelű fák, valamint díszfa és cserjék egészséges növekedését.
Előnyök:
kiegyensúlyozott táplálkozás, megnövelt magnéziumtartalom megakadályozza a levelek sárgulását és a tűlevelűek barnázását (thujas)
100% -os oldhatóság, csomagolás, amely megakadályozza a műtrágyák csillapítását
A tápanyagok, beleértve a kelát formájában lévő mikroelemeket, könnyen hozzáférhető és rendkívül hatékony formában vannak jelen a növények számára
Rendeltetésszerű használat: A műtrágya alkalmas lombos és tűlevelű fák (thuja, ciprus, boróka, gyertyán, juhar, tölgy, fenyő stb.) Díszfára.
Adagolás:
Készítsünk oldatot 20 g műtrágya (2 csésze) 10 liter vízben való összekeverésével. Az oldat ajánlott fogyasztása 5 literes területenként 10 liter. A talaj enyhén nedves felületére kell felhordani. A műtrágya is alkalmas levéltrágyázásra permetezéssel vagy öntözéssel 5 gramm műtrágya (1/2 csésze) adagonként 10 liter vízre. A levélzet alkalmazását közvetlen napsugárzás alatt el kell kerülni. Alkalmazási idő: Meg kell műtrágyázni minden 14 nap áprilisától augusztus végéig. A vegetációs időszak végén használja az Autumn Nutrition programot, amely elősegíti a szövetek érését és a növények jobb áttelelését.
Gyártó
Raselina Sobeslav
Cikkszám
T11731
Súly
0.50 kg
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db
Végleg megszűnt a termék
igen

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Pétisó 5 kg
Kálisó 10 kg
2 896 Ft