Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Start 0,5 kg
  • Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Start 0,5 kg

Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Start 0,5 kg

Termékleírás és összetétel: A Hortilon Premium Start a növények kezdeti táplálására szolgál. Kiegyensúlyozott táplálékot biztosít (NPK (+ MgO) 120-7-10 (+2) + mikrotápanyag) a növekedés első heteiben. Magas nitrogéntartalmának köszönhetően alkalmas további... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Termékleírás és összetétel: A Hortilon Premium Start a növények kezdeti táplálására szolgál. Kiegyensúlyozott táplálékot biztosít (NPK (+ MgO) 120-7-10 (+2) + mikrotápanyag) a növekedés első heteiben. Magas nitrogéntartalmának köszönhetően alkalmas további megtermékenyítésre (1-3 felhasználás) a növényzet elején vagy a növekedés támogatására.
Előnyök:
magas nitrogéntartalom a kezdeti növekedéshez
100% -os oldhatóság
A tápanyagok, beleértve a kelát formájában lévő mikroelemeket, könnyen hozzáférhető és rendkívül hatékony formában vannak jelen a növények számára
a műtrágyák csillapítását megakadályozó csomag
Rendeltetésszerű használat: A műtrágya alkalmas a kezdeti megtermékenyítésre vagy a növekedési időszakban a növekedés támogatására. Használható: zöldségek, gyümölcsök és díszfák, apró gyümölcsök, kerti növények, rózsák, erkélyes növények, virágágyások.
Adagolás: Az oldatot 10 g műtrágya (1 csésze) 10 liter vízben való keverésével készítsük elő. Az oldat ajánlott fogyasztása 3-5 liter 1 m2 területre vonatkoztatva. Más adagolási változatokhoz lásd: www.raselina.cz. Alkalmazási idő: A műtrágyát fel kell használni a vegetáció első felében (április és június közepe között), amikor 4-8 adagot ajánlunk. A termesztés második felében használja a Hotilon gyümölcsöt és virágot (2-5 felhasználás).
Gyártó
Raselina Sobeslav
Cikkszám
T11728
Súly
0.50 kg
Szobanövény
igen
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db
Végleg megszűnt a termék
igen

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Patent Káli 10 kg
M-Grow 11-12-17 25 kg
8 230 Ft
Szuperfoszfát 10 kg
1 993 Ft
Kálisó 50 kg