Plantella Organik baromfitrágya 25 kg
  • Plantella Organik baromfitrágya 25 kg

Plantella Organik baromfitrágya 25 kg

Pellet formájú szerves trágya, hosszantartó hatással a talaj nagyobb termőképessége, a termény jobb minősége és nagyobb mennyisége érdekében Előnyök a magas szárazanyagrész-tartalom takarékos használatot tesz lehetővé; hat hónapig tartó aktív hatás; javítja... Részletes leírás
4 760 Ft (nettó: 3 748,16 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Pellet formájú szerves trágya, hosszantartó hatással a talaj nagyobb termőképessége, a termény jobb minősége és nagyobb mennyisége érdekében

Előnyök
a magas szárazanyagrész-tartalom takarékos használatot tesz lehetővé;
hat hónapig tartó aktív hatás;
javítja a talaj átlevegőzését és vízmegtartó-képességét;
a növények előbb érnek be, egészségesebbek és több vitamint tartalmaznak;
nincs kellemetlen szaga, nem tartalmaz gyomot vagy kórokozókat;
a Plantella Organik a legmagasabb (akár 67) százalékban tartalmaz szerves anyagot.
Leírás:
A 100%-ban szerves Plantella Organik trágya szerves formában tartalmazza a nitrogén-foszfor-kálium alapú műtrágyák összes fontosabb összetevőjét, és alkalmas a talaj előkészítésére és minden növény kiegészítő trágyázására. A különleges gyártási eljárásnak köszönhetően a tápanyagok késleltetve oldódnak a talajba, a hőmérséklettől és a növények igényétől függően, ezzel biztosítva a növények kiegyensúlyozott tápanyagellátását akár 6 hónapon át. A talaj kationcsere-kapacitásának növelése, valamint a magas száraz- és szervesanyag-tartalom biztosítja a növények egészséges fejlődését, a 30%-kal bővebb és minőségesebb termést. A különleges hőkezelésnek köszönhetően a trágya garantáltan gyom- és kórokozómentes.

A Plantella Organik az organic gyártmányban való felhasználásra.
Csomagolás:
7,5 kg

Használat:
A trágyát a rendszeres kezdő trágyázáshoz és talajelőkészítéshez használja. Trágyázzon az előírt adagokban tavasszal, amikor a talajnak több tápanyagra van szüksége a növények kezdeti fejlődéséhez, és ősszel, amikor talaj tápanyagtartalékai kiürültek és emiatt szükséges a pótlás.

A szerves trágyával a teljes termő időszakban trágyázhat, februártól novemberig. A szerves trágyát mikropellet formájában forgalmazzuk, amit egyszerűen szét kell szórni a talaj felületén.

Javasoljuk, hogy a pelletet forgassa be a talajba, mert ilymódon a trágya azonnal hatni kezd, gyorsabban jut el a gyökérzónába és kevesebb tápanyag vész el.
Gyártó
Unichem
Cikkszám
T13219
Súly
25.00 kg
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában