COMPO BIO szerves trágya kerti növényekhez guanoval 1 kg
  • COMPO BIO szerves trágya kerti növényekhez guanoval 1 kg

COMPO BIO szerves trágya kerti növényekhez guanoval 1 kg

NPK-TRÁGYA 9+7+4 • Optimális és természetes módon, hetekig, hosszú távon biztosítja kerti növények, zöldségek és gyümölcsök tápanyagellátását. • 70%-nál nagyobb mennyiségben tartalmaz guanót. • A tengeri üledékekből származó, hasznos ásványi por és... Részletes leírás
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

NPK-TRÁGYA 9+7+4
• Optimális és természetes módon, hetekig, hosszú távon biztosítja kerti növények, zöldségek és gyümölcsök tápanyagellátását.
• 70%-nál nagyobb mennyiségben tartalmaz guanót.
• A tengeri üledékekből származó, hasznos ásványi por és kálium kiegyensúlyozott arányban biztosítja a fontos ásványi anyagokat.

TERMÉKLEÍRÁS

Egyedülálló, természetes trágya, amely tengeri üledékekből származó, hasznos ásványi porral és káliummal dúsítva nyújtja tengeri madarak 70%-nál nagyobb mennyiségben tartalmazott guanójának koncentrált táperejét. Egész évben, bármilyen kerti növényhez alkalmazható. Egészségesebbek és láthatóan szebbek lesznek tőle a növények. Fejlődésük, virágképzésük és ellenálló képességük fokozódik. 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A hasznos szerves anyagok serkentik a talaj aktivitását, fokozzák a humuszképződést és a talaj termőképességét.


A KERTI NÖVÉNYEKHEZ KÉSZÜLT, GUANÓT TARTALMAZÓ COMPO BIO SZERVES TRÁGYA ELŐNYEI

Számunkra a guanó a természetes növekedésserkentők legletisztultabb formája. Az egyik legősibb és legértékesebb természetes tápanyagforrás. Létezése főként halakat fogyasztó tengeri madarak milliónyinak köszönhető, amelyek ürüléke tengerpartokon és szigeteken rakódik le. Azonban nem csak a nyersanyagok befolyásolják az igazi guanó értékét, hanem a természeti hatások is, például az erős napsütés jellemezte, száraz időjárás. Ez segít megőrizni a hasznos tápanyagokat és összetevőket, jelentős mértékben hozzájárulva a természetes trágya minőségéhez.Kizárólag olyan nyersanyagokból áll, amelyek alkalmasak a 834/2007/EK rendelet szerinti biogazdálkodásra.

Adagolás:
növénytől függően 30-90g/növény
Gyártó
Compo
Cikkszám
T10952
Súly
1.00 kg
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Veteményes kert
igen
Szőlő
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Rácz Anett

Üdvözlöm!

Szeretném ha elküldenék az adagolást, leírást ami a doboz hátulján van. Annyira halványan látszik, hogy nem olvasható. Túl lehet adagolni? Paradicsomhoz, paprikához használnám.Köszönöm szépen!

Rácz Anett

#43034

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában