Gombakomposzt

KIS LAJOS

2darabb zsakos champion komposz gombat szeretnek rendelni aki tud ertesitsen email cimemen kis lajos89@yahoo.com tel0742846531

#31528
KIS LAJOS

2 darabb zsakos komposzt szeretnek megrendelni tudna valaki segiteni

#31527
MZsolt

Champion Gomba komposztot vennék, nagy tételben. Ha valaki tud ebben segíteni az kérem hívjon.
30 388 9161

#30594
Pásztor Emília

Letermett gombakomposztot vennék, ha lehet szeptemberi szállítással. Dunaföldvár 100 km-es körzetében.
30 207 0057

#29846
Lorand

sziasztok....valaki egy arat tudna mondani mennyibe kerul 1 zsakkal?
elore is koszonom.

#29446
Reisch Zoltán

Üdvözlöm.
Érdeklődni szeretnék,hogy pontosan hol lehetne venni a még termő zsákokból.
Pécsi lakos vagyok tehát nem lenne messze.
Esetleg egy elérhetőset megadna, megköszönném.
fz400r@freemail.hu
Tisztelettel:Reisch Zoltán.

#29173
cccccsilla

Még termő gombakomposzt eladó!

A zsákok átmérője: 50 cm

A zsákok értékesítése 2 hetes ciklusban történik, 400 Ft / db egységáron. A mellékelt termesztési segédlet betartása esetén zsákonként 2 kg átlagtermés várható. A zsákokat Pécsudvardról lehet elvinni.

Termesztési segédlet:
A zsákok elhelyezése magas páratartalmú helységben javasolt (pld.: pince). Ideális termesztési hőmérséklet: 16C°. Fényt nem igényel. A termőtalaj nedvesen tartására kell csak odafigyelni, 4-5 naponként kell enyhén megöntözni, de vigyázni kell, hogy ne legyen sáros, vagyis nem szabad túl locsolni!

Ugyanitt letermett gombakomposzt is rendelhető 100 Ft-os darabáron!

#26276
Szakács Zoltán

Letermet laskagomba komposztunk van eladó BAZ megyében. Tel: 30/265 8862

#12825
Pap Edina

http://www.agria.hu/acreklam/korgomba/index.html

#12464
Imre Beáta

Gombaszaporító anyagot és komposztot keresek Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén vagy Hajdú-Bihar megye területén. Kérem tájékoztassanak arról, hogy hol szerezhetem be.

#12447
Pap Edina

http://www.biofungi.hu/display.php?id=45

#11516
szabó zsolt

Letermett gombakomposztot keresek Bp-en v. környékén kertem javításához.
Ha tudnak ebben,kérem segítsenek
köszönettel
szabó

#11485
Pap Edina

A letermett gombakomposztban is lehetnek micéliumok, és ha az időjárás elég csapadékos és meleg, valamint rendszeres az öntözés, akkor lehet, hogy előjön a gomba, egészen addig, amíg van számára korhadó tápanyag. Egy idő után el fog tűnni. Ha gombakomposztot be tud szerezni, akkor beleforgathatja a talajba. Jó a síma tőzeg is talajlazításra, ami viszont elvileg steril, így gyommag sincs benne. A füvesítést ne siesse el, az időjárás függvényében április végén, május elején végezze el. Addig azonban a gyomokat folyamatosan irtani kell, mert a tavasszal vetett fű legnagyobb ellensége a gyom. Ha tarackok is vannak a talajban (hosszú, fehér gyökerek), akkor azt most, a beszántás során kézzel távolítsa el. Tavaszi vetéshez nagyon aljánlatos Scotts gyepstartert használni közvetlenül a vetés előtt kiszórva.

#5387
Vincze Tamás

Tisztelt Szerkesztő!

Tavaszi füvesítés előtt állok, kertem talaja azonban meglehetősen kötött /illetve esőzést követően szinte járhatatlan, míg tartósabb aszályos időjárás esetén több cm-es repedésekkel teli/. Ugyanakkor az örökzöldek és más fák csodálatosan növekednek.
Füvesítés esetén állítólag mindenképp célszerű a talajlazítás, amit egy ismerős véleménye szerint könnyen és viszonylag kis beruházással elérhetek gombakomposzt szétszórásával 4 -5 cm-es rétegben. Mindezt ősszel, a téli havazás és fagy előtt ajánlja. Érdeklődésemre valóban szinte költség nélkül beszerezhető, azonban nem szeretnék jövő nyáron a kertben gombázni.
Amennyiben Ön is tanácsolja ezt a módszert, kérem tájékoztasson, hogy szükséges-e tavasszal ezt a réteget a felső talajréteggel összerotálni, illetve mire kell még figyelnem.
Segítségét előre is köszönve, tisztelettel

Vincze Tamás

#5372