kőgyapot, kőzetgyapot

Pap Edina

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot termékforgalmazó kollégáinkkal honlapunkon keresztül Skype-on vagy a Segítség menüpont alatt.

#23095
Szabó László

Tisztelt Cím!

Kb 5 x 5 x 5 cm-es kőzetgyapot kockára lenne szükségem, kisebb mennyiségben. (200 db) Találtam már egy céget aki forgalmaz ilyen terméket, de az ár igen magas, 15 Ft/db.
A kocka vízinövényekhez kellene, amelyeket még ezenkívül egy speciális cserépbe is bele kell tenni ami pedig 5 Ft. Így a kettő együtt elég sok, ráadásul a növény ára elég alacsony a cseréphez-kockához viszonyítva.
Kérem, ha tudnak kedvezőbb árú kőzetgyapot kocka forgalmazót, küldjék el nekem az elérhetőségét!

Köszönöm
Szabó László

#23071
Arden

Zöld paradicsom bolt
Budapest VII
2.5 *2.5*kb 4 cm 150db tálcával 2700ft
de van más méretbe is

#20345
Pap Edina

Milyen kultúrához, és mekkora mennyiségben lenne rá szükség.

#7915
Szabó Zoltán

Tisztelt Edina!
Kőgyapot vánkost keresek.Amennyiben tud, kérem segítsen.
Köszönettel:Szbó Zoltán

#7864
Pap Edina

Kedves Renáta! Péter írt e-mail címemre, és a következő elérhetőséget adta meg:
CSIZI-PETOS VIRÁGKERTÉSZET
Cím: 9022 Győr, Árpád út 53.
Tel.: 06-70/369-9574, 06-70/639-9573, Fax: 06-70/904-2150
E-mail: 06703121096@vodafone.hu

#5409
Kovács Renáta

Helllo úgy látom nem válaszolt Péter.
Engem azért érdekelne nem tudnak e valóban beszerezni ilyen gyapotkockákat. ???
nagyszűkségem lenne rá.
reni

#5403
Pap Edina

Kedves Péter!
Köszönöm a hozzászólást, és kérem, küldje meg az elérhetőséget.

#5032
C. Péter

:)

Beszereztem!
Kb. x Ft/db lenne nagy tételben, de ingyen kaptam egy pár évre elegendőt, igaz átutaztam érte a fél országot, és magamnak kell méretre vágnom. (Találtam egy másik helyen is, Hódmezővásárhely környékén, de az még messzebb volt, de itt előre méretre vágott, profi kiszerelésben. Itt van pl. olyan nagy kőzetgyapot kockába helyezhető kis kocka is, amit az első hozzászóló keresett anno..)

Már próbálom is ki, egyenlőre két Citrom hajtást, és egy Guava hajtást dugványozok benne. (Amúgy életem első Guava gyümölcse beérett! :)
Mindenkinek ajánlom, könnyű vele bánni, nagyon jó a levegő és víztartó képessége, nem pang benne a víz. A tüzépes kőzetgyapothoz képest ez maga a mennyország!!
Sőt szereztem egy hasonló célra alkalmazható anyagot, gyakorlatilag egy spéci szivacsdarálék, ugyanazzal a "ragasztóval" összeragasztva, mint a kertészeti célú kőzetgyapot. Kíváncsi vagyok, ez utóbbi hogyan válik majd be.
Amúgy nagyon sokat tanultam a hidrokultúrás növénytermesztésről ott, ahonnan ezeket hoztam, bár számomra érdektelen, de felcsigázott, lehet, hogy kipróbálom...

Üdv

Peti

Ui: Kedves Edina!
Ha gondolja, szívesen megkeresem újra a hódmezővásárhelyi elérhetőséget... Úgy számolom, h a legkisebb tétel megrendelése esetén bőven 20 ezer Ft alatti befektetéssel Önök is kínálni tudják a nagyobb kőzetgyapot kockát a beleillő kicsi, 5x5-ös kockákkal együtt, kis tételben, igen jó haszonnal, de még így is olcsón.

#5000
C. Péter

Köszönöm!

Üdvözlettel

C. Péter

#4744
Pap Edina

Kedves Péter! Nem fogjuk törölni az Ön hozzászólását, és igenis helye van fórumunkon a filozofálgatásnak is. Munkatársaim nevében is köszönöm az elismerő és egyben bíztató szavakat! Igyekszünk megfeleni minden kérésnek, kívánságnak, de sajnos többek között ez a kőzetgyapot is olyan, hogy csak külföldről, kamion, vagy félkamion tételben lehet gazdaságosan beszerezni. Ezért írtam, hogy aranyáron mi is be tudjuk szerezni. A kereskedelmi része a dolognak nem az én feladatom, de továbbítottam a topicot az ezzel foglalkozó munkatársamnak, aki rövidesen reagál rá.

#4724
C. Péter

Kedves Edina!

Isten bizony nem hibáztatom egyik általam felkeresett forgalmazót sem, de gondolom Ön is egyetért abban, hogy nem egyszerű a termék beszerzése még Önöknek sem, lévén jelen topic áprilisban indult, és igazából érdemi előrelépés nem történt.
Gondoljon bele, hogy mint vevő, és nem kereskedő nézem a kőzetgyapot beszerzés nehézségeit. A kereskedő nyilván hasznot, és elégedett vásárlót szeretne, míg a vásárló minimális befektetéssel magát a terméket.

Nyilván kicsi az elérhető haszon (gondolom a szűk kereslet miatt) azonban ahogy a kertészeti célú perlit is csak most kezd elterjedni hobbikertészek körében, mert kezdték megismerni jó tulajdonságait, úgy várhatóan a kőzetgyapotkockát ha megismerik, akkor alakulhat rá ki olyan mértékű kereslet, ami már komoly(abb) haszonnal kecsegtet a kereskedő részéről. Talán ezért lenne célszerű bármilyen kis tételben és magas árban, de elérhetővé tenni. Megismerik - megszeretik - keresni kezdik.

Egyébként fogadást mernék kötni arra, h Önök az elsők között fogják majd kis tételben forgalmazni ezt a terméket kishazánkban akkor, ha ismertebbé válik ez a termék, mert Önök legalább válaszoltak, és látszik, hogy van gazdája a boltnak, és figyelnek a vevőikre.
És ezt köszönöm!
Sokszor a hozzáállás a legfontosabb.
A fentebbi félreérthető hozzászólásom csak filozofikus, általánosító volt, nem volt szándékom Önöket kritizálni, sajnos a rendszer ilyen.

Üdvözlettel

C. Péter

Ui.: elnézést, hogy filozofálgattam, jelen topicnak nem ez a célja, feladata, így célszerűen talán törölni lenne szükséges az utóbbi két hozzászólásomat.

#4716
Pap Edina

Aranyáron mi is be tudjuk Önnek szerezni!

#4705
C. Péter

Hagyjuk.
Beláttam, ma magyarországon igenis van hiánycikk. Több e-mailt írtam nemcsak mostanság, hanem elég régen is különböző képviseletekre, forgalmazókhoz.
Kerestem interneten, így konkrétan ide is a google-n keresztül jutottam.
Választ sem itt, sem máshol nem kaptam gyökereztető közetgyapot kocka ügyben.
Végül kint Bécsben találtam egy drogtermesztői boltban (akit érdekel Bushdoctor a neve) kőzetgyapot kockát, igaz, aranyáron.
Azért ez szégyen a magyar forgalmazókra nézve.
Olyan hihetetlen alap dolgokat nem lehet kapni itthon, h csak ámuldozok.
Örömhír, h a fenti bécsi boltnak nyílik Budapesten boltja. Már akinek örömhír...
De legalább a jövőben lehetséges lesz itthon is ilyen kurrens, és különlegesen bonyolult cikket kis tételben is venni...
Hurrá.

Üdvözlettel

C. Péter

#4690
C. Péter

Nagyon köszönöm!

Üdvözlettel

C. Péter

#4540
Pap Edina

Akkor Önnek az 5X5-ös gyökereztetőkocka kellene? Megkérdezem!

#4535
C. Péter

A kőzetgyapotkocka engem is érdekelne.
Annyit kerestem már... jelenleg sima tüzépen használt kőzetgyapottal szenvedek, de az nem olyan praktikus.
Jó lenne találni egy boltot ahol 100 db-os kiszerelésben is lehetne venni..
Mondjuk én paradicsomra nem pazarolnám ;), de a citrusaimnak már ez dukál. Sokkal jobban gyökereznek benne, mint akár tőzegben, akár perlitben.
Előre is köszönöm a választ, üdvözlettel
C.Péter

#4511
Pap Edina

Ilyen kis területre a Volldünger van kis (5 kg) kiszerelésben, annak is van több összetétele a különböző fenofázisokra. A kőzetgyapot kocka árára még nem kaptam választ. Sürgetem!

#4124
K. Péter

Paradicsomot szeretnék nevelni egy 50x30-as tálcán ami maximum 2-3 növény lesz.

#4105
Pap Edina

Milyen növényt szeretne termeszteni és mekkora felületen?
A közepgyapotkockát megkérdezem.

#4082