Zöldbab (bokorbab) nem csírázik.

Péter Kanyó Szaktanácsadó

Tisztelt Nagy Géza Antal!
A probléma feltárásához szükség lenne a nálunk vásárolt vetőmagok csomagolásán szereplő egyedi azonosítóra. Ezzel az azonosítóval tudunk hivatkozni az adott gyártási tételre, és elindítani a reklamációs folyamatot. Az azonosító számokat, és a termékek nevét kérem küldje el az info@gazdabolt.hu címre.

#55374
Géza

Tisztelt Szakértők!
Sajnálattal tapasztalom, hogy kb. 10 féle jelenleg is érvényes bokorbab vetőmag -köztük zöld-, sárga hüvelyű, kifejtős- a vetést követően nem csírázott ki, így a vetésük eredménytelen volt. Ezt követően, az általános iskolai kísérletek során látott csírázási tesztet is elvégeztem (10 féle, tesztenként 10 db, nedves vattába elhelyezett magokkal), és meglepődve tapasztaltam, hogy a 10 féle magokból 4 féléből 2 db csírázott ki. A vetőmagokat bontatlan csomagokból kiszedett magokkal végeztem.

Úgy gondolom, hogy a problémámat le kellett írnom, és érdeklődéssel várom a leírtakkal kapcsolatos véleményüket. Megjegyzem: törzsvásárlója vagyok a "Gazdabolt.hu"-nak és biztos vagyok benne, hogy ezekből a magokból Önöktől is vásároltam. A bolt részére figyelem felhívásként is hasznosítható talán az én történetem.

Válaszukat, tanácsukat várva
Üdvözlettel
Nagy Géza Antal


#55298