Beltéri permetszer

Pap Edina Vezető szaktanácsadó

Használja a Substral Celaflor Careo rovarölő permetet és/vagy a Substral CelaflorCareo 2in1 táprúd rovarirtóval készítményt, vagy a Biosol Káliszappant. Kizárólag a növényekre permetezve, kizárólag olyan helyégben, ahol a kezelés után 1-2 napig nem tartózkodnak folyamatosan.

#55848
Mátyás Kisfalusi

Kedves Hölgyem/Uram!

Termékajánlásban kérném szépen segítségét. Viszonylag nagy lakásban rengeteg szobanövényem van. Sajnos a levéltetvek elleni küzdelem folyamatos, évek óta tart, a legjobban bevált szer a Mospilan 20 SG, melyet igen nagy mennyiségben permetezek a növényekre (egyszeri permetezés kb. 5 tasak, kb. 50liter permet) a lakáshoz tartozó teraszon, amikor is a jó időben kint vannak a növények. (10 fok felett) Viszont már sajnos akkor is kellene permeteznem amikor bent vannak a lakásban.
Tehát olyan permetszerre lenne szükségem, ami olyan hatásfokú mint a Mospilan (nyilván nem tud olyan lenni, de megközelítőleg) de beltérben is használható. Mivel nagy mennyiségről van szó és a hatásfok is nagyon fontos, valamint az ára a terméknek, nem-igen jöhetnek szóba az ilyen kb. 5000 forintos előre bekevert spay szórófejes kb. 750 ml-es gyenge bioszerek. A Mospilanból is a 200g-osat veszem, hiszen "százszor" jobban megéri, mint a 4g-os tasak.
Valószínű "lehetetlen" a kérésem/kérdésem, de mégis megpróbálkozom.

Válaszukat előre is nagyon köszönöm!
Üdv,
Mátyás

#55829