Reklamáció

Csaba Kiss Szaktanácsadó

Tisztelt Nyilas Jánosné!

Köszönjük a visszajelzést, már a forgalmazó felé is jeleztük az észrevételt, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló kellemetlenség.

#43783
Jánosné Nyilas

Már méretre szabtuk és fölhúztuk a hálót, nem tudjuk visszavinni. A méret különbséget mi is akkor vettük észre, amikor alig érte át a fóliát keresztbe, máskor meg rendesen le szokott lógni. Ekkor mértem meg a tekercset és kiderült, hogy legfeljebb 8,4 méter széles. De legalább a többi vevőt tájékoztassák a méret különbségről, és hogy nincs gomblyukazva.

#43780
Csaba Kiss Szaktanácsadó

Tisztelt Nyilas Jánosné!

Elnézést kérünk a kellemetlenségért! A hálót mi is csomagolva kapjuk a beszállítótól, így nem tudtunk a méretkülönbségről. Amennyiben a hálót visszahozzák, visszaküldjük a beszállítónak és kicseréltetjük a megfelelő méretre. A beszállítótól azt a visszajelzést kaptuk, hogy a most beérkezett 9,2 méteres fehér raschel hálók gomblyuk nélkül lettek gyártva, erről mi is csak most értesültünk.

#43774
Jánosné Nyilas

2017 07 20-án vásároltunk Nyilas Jánosné néven fehér raschel hálókat 1 tekercs 3,6 méter szélest és egy 9,2 méter szélest. A 3,6-os az rendben van, gomblyukazott ahogy hirdetve van, de a 9,2 méteres nincs gomblyukazva és közel sincs 9,2 méter széles. Már ha a tekercsben megmérjük a szélességét még jó indulattal is alig 2,1 méter és négyszeresen van hajtva, ez még csak 8,4 méter. Nagyon úgy érzem, hogy be vagyok csapva. Mi ilyenkor a teendő?

#43770