Osmocote Pro 12-14 hónapos Nitrogénes 18-09-10+2MgO 25 kg
  • Osmocote Pro 12-14 hónapos Nitrogénes 18-09-10+2MgO 25 kg

Osmocote Pro 12-14 hónapos Nitrogénes 18-09-10+2MgO 25 kg

Az eltelt évtizedekben számos fejlesztést hajtottunk végre a második generációs készítményeinken. 2009-ben ismét megújítottuk a terméksort,egy új káliumos összetételt kapott és megemeltük a mikroelemek szintjét is. A burkolási technológiáját is továbbgondoltuk.... Részletes leírás
35 336 Ft (nettó: 27 824 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Az eltelt évtizedekben számos fejlesztést hajtottunk végre a második generációs készítményeinken. 2009-ben ismét megújítottuk a terméksort,egy új káliumos összetételt kapott és megemeltük a mikroelemek szintjét is. A burkolási technológiáját is továbbgondoltuk. Az alapanyaga Osmocote minőségben készülő természetbarát növényi gyanta,viszont egy különleges eljárással az Osmocote Pro-t kivételesen ellenállóvá teszik a második generációs termékekre gyakran jellemző 'popcorn' jelenségre. Ez a kiszáradás és újranedvesedés során fellépő burkolat elfáradását jelenti. Az ilyen termékek hamar elvesztik tápanyagleadási jellemzőiket és bár laboratóriumban, állandóan nedvesített állapotban kielégítően teljesítenek a termesztésben gyakran okoznak váratlan sófeltáródást. Az Osmocote Pro-t minden hagyományos termesző területen és éghajlati körülmény között,a gyakorlatban teszteltük,mielőtt a boltokba került. Jellemzői: - második generációs,szabályozott tápanyagleadású műtrágya - biztonságos a teljes hatástartam alatt - megújult burkolat - az összes létfontosságú mikroelem a burkolaton belül - 3-4, 5-6, 8-9 és 12-14 hónapos hatástartamok - magas nitrogén és magas kálium típusok - standard szemcse méret (1,8-4,0 mm) Felhasználása: - költségérzékeny növények nevelésénél - szerves anyagot,kerti talajt tartalmazó földkeverékeknél - alacsonyabb dózisú felhasználáshoz,pl. tápoldatozási program kiegészítéséhez - dózisai a hatástartam és a növénykultúra tápanyagigénye szerint változnak.Alapvetően az ""Osmocote Exact standard"" használatával megegyező mennyiségekben javasoljuk kiadagolni.
Gyártó
ICL
Cikkszám
T06034
Súly
25.00 kg
UN szám
2071
ADR besorolás
9 Ammónium-nitrát
ADR szám
3
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
osmocote-pro-12-14-N1.pdf (pdf fileformat, 187.9k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

32 461 Ft