Napelemes sonic ultrahangos macskariasztó Defenders
  • Napelemes sonic ultrahangos macskariasztó Defenders

Napelemes sonic ultrahangos macskariasztó Defenders

STV-601 napelemes mozgásérzékelős macskariasztó készülék. A készülék maximális terület védelme: ~60m2. A mozgás érzékelése 110° és max.: 8m a készüléktől számítva. A készülék műkodésbe lép ha a védeni kívánt területen a készülék látómezejében mozgás történik.... Részletes leírás
13 500 Ft (nettó: 10 629,92 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Jelenleg szünetel info
Jelenleg szünetel
Futárral :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

STV-601 napelemes mozgásérzékelős macskariasztó készülék. A készülék maximális terület védelme: ~60m2. A mozgás érzékelése 110° és max.: 8m a készüléktől számítva.
A készülék műkodésbe lép ha a védeni kívánt területen a készülék látómezejében mozgás történik. (figyelem! ágak mozgása nem hozza működésbe a készüléket!)
A riasztás egy tört, folyamatosan változó ultrahang frekvencia ~18kHz-27kHz között. Egy bekapcsolási időtartam megközelítőleg: 30mp. A készülék időjárásálló. Javasolt öntöző rendszerektől távol helyezni.

Üzembe helyezés:
Távolítsa el a csomagolást a készülék körül és kövesse a használati utasítást. Egy csavarhúzó segítségével csavarja ki a vízhatlan elemtartó fészek fedelét és helyezze bele a 3db AA újretölthető elemet (a csomag tartozéka!). Figyeljen a helyes polarításra! Csavarozza vissza az elemtartó fészek fedelét. A készüléket "kikapcsolt" állapotban helyezze ki egy napos területre 2 napig. Alternatív megoldásként a készüléket töltheti USB kábellel (a csomag tartozéka!). Ez esetben 8 óra folyamatos töltéssel a készülék a maximális feltöltött állapotba kerül.
Kapcsolja be a készüléket az előlapon található fekete nyomógombbal. A készülék mozgásérzékelője mögött található piros LED egy pillanatra felvillan, ezzel jelezve hogy a készülék üzemkész, bekapcsolt állapotban van. Húzza el a kezét a mozgásérzékelő előtt, hogy meggyőződjön róla, hogy üzemel. Ez esetben a LED felvillan és a riasztás ideje alatt (kb: 30mp) pirosan világít. Amennyiben nem történik mozgás a készülék előtt, úgy az egy várakozó állásban figyeli az adott területet. A készüléket csak kültéren használja!

Telepítés: A készülék aljába csatlakoztassa a leszúható karót, és szúrja le a talajba úgy, hogy a készülék mozgásérzékelője 15-20cm magasságban legyen. Hagyjunk időt a készüléknek, hogy kifejtse hatását a betolakodó kisállatokkal szemben.
Gyártó
STV
Cikkszám
T12602
Súly
0.30 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában