Csalétek Natural Control csigacsapdába (2 db-os)

T10439
100% természetes alapanyagokból A NATURAL CONTROL csapda titka a hosszantartó hatású és nagyon hatékony csalétek, messziről vonzza a csigákat! Tavasztól késő őszig és a nagy nyári melegben találkozhatunk leginkább a visszataszító kártevőkkel. Sajnos, a klímaváltozást tekintően hazánkban egyre több és gyakoribb, így kertjeinkben egyre nagyobb ká... Részletes leírás
1 835 Ft (nettó: 1 445 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
100% természetes alapanyagokból

A NATURAL CONTROL csapda titka a hosszantartó hatású és nagyon hatékony csalétek, messziről vonzza a csigákat! Tavasztól késő őszig és a nagy nyári melegben találkozhatunk leginkább a visszataszító kártevőkkel. Sajnos, a klímaváltozást tekintően hazánkban egyre több és gyakoribb, így kertjeinkben egyre nagyobb kárt tudnak tenni. (Pl:, a spanyolcsiga) ez az egyik leggyakoribb csigafaj, amivel találkozhatunk kertjeinkben. Megoldás erre a SWISSINNO csigacsapda, több pozitív előnye, hogy természetes csalétekkel rendelkezik, mely nem káros a környezetünkre.


Egy csalétek akár 3 hétig is vonzza a meztelen csigákat, nyári nagy hőségben 2-3 hetente javasolt kicserélni. A terméket egyszerűen süllyesszük be a talajba, úgy, hogy a csapda bejáratán lévő 2 lyuk a talajszint fölé essen, hogy a kártevők nyugodtan beleessenek. Elhelyezését célszerű nedvesebb talajba helyezni, vonulási útvonalukba, ahol a csigák jobban szeretnek tevékenykedni.

Használat: Nyissa ki a NATURAL CONTROL csalétek csomagolást és öntse a csapdába. Öntse fel vízzel a jelig és rázza össze. Helyezze a csapdát a kert szélére. Ássa be a csapdát a földbe úgy, hogy a bejárat szintje essen egybe a talajszinttel.

Tisztítsa a csapdát és cserélje a csalétket legalább 3 hetente (nagy nyári melegben gyakrabban). NATURAL CONTROL csalétek külön is kapható.
Súly: 0.15 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.