Csalétek Natural Control darázscsapdába

T10437
FIGYELEM : ez a termék csupán a már meglévő darázscsapda utántöltését szolgálja, a teljes értékű használhathoz rendelkeznie kell a darázscsapdával , melyet oldalunkon megtalál. Csalétek - Natural Control darázscsapdába (2db/csomag) 100% természetes alapanyagokból A SWISSINNO Natural Control csalétek a gyártó által kifejlesztett darázscsapdába... Részletes leírás
2 467 Ft (nettó: 1 943 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
FIGYELEM : ez a termék csupán a már meglévő darázscsapda utántöltését szolgálja, a teljes értékű használhathoz rendelkeznie kell a darázscsapdával , melyet oldalunkon megtalál.

Csalétek - Natural Control darázscsapdába (2db/csomag)

100% természetes alapanyagokból

A SWISSINNO Natural Control csalétek a gyártó által kifejlesztett darázscsapdában használható. A Natural Control darázscsapda a legesztétikusabb módja a nem kívánt darazsak távol tartásának otthonunktól. A csapdát elég egyszer megvenni, hiszen a hozzávaló csalétket külön is beszerezhetjük!

A nyári meleg időszakban a legmeghittebb kerti ebédet vagy sörözést is megzavarhatják a darazsak. Csípésük nem halálos - annak, aki nem allergiás rá -, ennek ellenére senki sem szereti, ha a vasárnapi húslevesbe darázs pottyan. A darazsakat különösen vonzzák az édes ételek, de még a sör is! Emiatt nem csak étkezésekkor számíthatunk rájuk. Akinek gyümölcsös kertje van, tudja mit jelent ez. Darazsak százai verhetnek tanyát a házfalba, vagy akár az ablakkeret repedéseibe is, így bejutva a lakásba. A SWISSINNO épp ezért alkotta meg kültéri darázscsapdáját!

A SWISSINNO Natural Control darázscsapdát kültérre tervezték: kiválóan alkalmas kerti felhasználásra, gyermekek kerti játszóhelyein, hajók, csónakok fedélzetén vagy akár a kerti komposztáló mellé vagy a hulladéktároló mellé. A csalétek 100%-ban természetes, méreganyagokat nem tartalmazó összetevőkből áll, használata pedig gyerekjáték.

SWISSINNO Natural Control darázscsapda csalétek használata:

A doboz 2 csomag utántöltő csalétket rejt magában, egy darázscsapdába egy csomagot használjunk fel egyszerre! Bontsuk ki a csomagolást, majd a csomag tartalmát óvatosan öntsük a csapda aljába. Engedjük fel egy pohár vízzel a jelzésig, majd óvatosan keverjük el. A vízzel elkevert csalétek magához vonzza a darazsakat, melyek beleesve a folyadékba, megfulladnak. Amint a folyadékszint csökkeni kezd a csapdában, töltsük fel újra vízzel. A csapdát 2-3 hetente érdemes kiüríteni és új csalétekkel feltölteni. Bár maga a csalétek nem veszélyes gyermekeinkre és háziállatainkra, igyekezzünk olyan helyre tenni, ahol nem férhetnek hozzá! A csapdában rejlő, de még élő darazsak megcsíphetik a gyanútlanul közeledőket! A legjobb, ha olyan helyre akasztjuk a csapdát, ahol nincs szem előtt.
Súly: 0.15 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.