Ultrahangos kártevő riasztó 45m2 Weitech 3 db-os

T10371
A Weitech kisállatelriasztó készülékek komplex hangot generálnak és bocsátanak ki nagyon magas hangfrekvencián (ultrahang), ill. magas intenzitáson. Ez az ultrahang emberi fül számára nem hallható, de a rágcsálók és a legtöbb bogár valamilyen módon hallja, ill. érzékszervével érzékeli ezt a magas frekvenciájú hangot. A folyamatos és váltakozó er... Részletes leírás
16 696 Ft (nettó: 13 146 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
raktáron info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (raktáron) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Weitech kisállatelriasztó készülékek komplex hangot generálnak és bocsátanak ki nagyon magas hangfrekvencián (ultrahang), ill. magas intenzitáson. Ez az ultrahang emberi fül számára nem hallható, de a rágcsálók és a legtöbb bogár valamilyen módon hallja, ill. érzékszervével érzékeli ezt a magas frekvenciájú hangot.
A folyamatos és váltakozó erősségű, frekvenciájú ultrahang megzavarja az állatok idegrendszerét felborítja egymás közötti kommunikácójukat, szokásaikat és megszakítja táplálkozási láncolatukat, melynek következtében nem találják meg prédájukat és elhagyják a készülékekkel védett területet.
Az ultrahang ugyan úgy viselkedik, mint a hallható hang: kemény felületekről visszaverődik, és puha felületek elnyelik. Nem hatol át a falon és a leghatékonyabban beltérben fejti ki hatását.
Üzembehelyezés és használat elektromos készülékek esetén:
Egyszerűen helyezzük a készüléket bármely konnektorba. A készülék automatikusan működésbe lép, melyet a világító LED is jelez. A készülékhez nem szükséges karbantartás, vagy újratöltés. Működtesse a készüléket folyamatosan, amennyiben szükséges alkalmanként helyezze át másik konnektorba. A legjobb eredmény érdekében helyezzen el külön készülékeket az egymás melletti szobákba és az emeletekre. Két hét után várható az eredmény! További használata megakadályozza a kártevők visszatelepülését.
Elérhetőség: raktáron
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.