Toro Rain Switch esőérzékelő vezeték nélküli
  • Toro Rain Switch esőérzékelő vezeték nélküli

Toro Rain Switch esőérzékelő vezeték nélküli

A Toro RainSensorTM esőérzékelő vezeték nélküli, rádiójellel kommunikáló típusa A Smart Bypass opció lehetővé teszi a vezérlő állapotának kézi felülbírálatát (pl. kézi indításnál) Érzékenység állítása 3, 6, 13 és mm csapadékmennyiséghez (ennél a... Részletes leírás
74 831 Ft (nettó: 58 922 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A Toro RainSensorTM esőérzékelő vezeték nélküli, rádiójellel kommunikáló típusa A Smart Bypass opció lehetővé teszi a vezérlő állapotának kézi felülbírálatát (pl. kézi indításnál) Érzékenység állítása 3, 6, 13 és mm csapadékmennyiséghez (ennél a csapadékmennyiségnél kapcsol ki) Meghosszabbított 3 éves garancia Bármely 24 VAC vezérlőhöz használható Alapból zárt (N.C.) kapcsolóval (A közös vezetéket megszakítva a szelepek és a vezérlő közé iktatva, vagy esőérzékelő portra kötve használható), de a kapcsoló átállítható alapból nyitott (N.O.) helyzetbe is, pl. Toro Greenkeeper vezérlőkhöz Az adóegység hatótávolsága max. 150 m, áramforrása 2 db lítium elem (CR2032-3V)
Gyártó
Toro
Cikkszám
T05775
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

8 további termék ebben a kategóriában