Grass seed Barenbrug Resilient Blue Lawn 15 kg

T14506
Barebrug Resilient Blue fűmag - Kiállja a próbát és ellenáll a legnehezebb körülmények között is! Legyen felkészülve a szélsőségekre! Az éghajlat világszerte változik, a szélsőségek egyre gyakoribbá, megszokottabbá válnak. Óriási felhőszakadásoknak, tikkasztó hőségnek és rettentő száraz nyaraknak vagyunk szemtanúi. Így egyre gyakrabban kell nehé... Long description
HUF 67,703 * (nettó: HUF 53,309)

Shipping
face
Personal receipt of goods:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
By courier:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Barebrug Resilient Blue fűmag - Kiállja a próbát és ellenáll a legnehezebb körülmények között is!

Legyen felkészülve a szélsőségekre! Az éghajlat világszerte változik, a szélsőségek egyre gyakoribbá, megszokottabbá válnak. Óriási felhőszakadásoknak, tikkasztó hőségnek és rettentő száraz nyaraknak vagyunk szemtanúi. Így egyre gyakrabban kell nehézségekkel szembe néznie. De nincs oka aggódni! Van egy új technológia, amely ellenáll ezen szélsőségeknek: a Resilient Blue! Kiállja a próbát és ellenáll a legnehezebb körülmények között is!

Kevesebb gondozást igénylő szép zöld gyep még szélsőséges körülmények között is. Ilyen feltételek mellett minden növénynek számos szempontból nehezebb a helytállás. De még túlélni sem képes ezen időszakokat mindegyik, nemhogy regenerálódni. A Resilient Blue technológiával a pázsit sokkal kevésbé szenvedi el az olyan szélsőséges körülményeket, mint a szárazság és  a hőség. A Resilient Blue technológia biztosítja továbbá a gyors regenerálódást egy-egy megterhelő helyzet után. Ezt értjük mi az ellenálló képesség alatt! Az ellenálló képesség az új mérce  a fenntarthatóságban.

Mit is jelent a Resilient Blue füvesítési technológia?

A Resilient Blue olyan fűfajtákat foglal magába, amelyek ellenálló képességüket tekintve kiemelkedőek. A speciális fejlesztésű, ellenálló  Poa pratensis (réti perje) képezi a keverék alapját.  A Resilient Blue fűmagokat Yellow Jacket Water Manager bevonattal is ellátták.

Yellow Jacket Water Manager bevonat

Ez az egyedi Yellow Jacket Water Manager vetőmagkezelés optimális nedvességet biztosít a vetés után a mag körül.  A fűmagok sikeresen és hamar kicsíráznak,  a sérülékeny növények gond nélkül egészséges, életerős pázsittá fejlődnek. Így a Resilient Blue technológia olyan megbízható alapot képez,  amely biztosítja, hogy a gyep felkészült legyen  a jövő szélsőségeire.

A RESILIENT BLUE fűmag legfőbb előnyei a következők:

• Állja a sarat a legnehezebb időszakokban is!
• Jól ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek
• Gyors regenerálódás a megterhelő időszakok után
• Alacsonyabb ápolásigényű
• Rendkívül jól tűri az erős igénybevételt
• Nagyfokú betegségekkel szembeni ellenállóság

A fűmagkeverék összetétele:

Összetétel:
30 % Resilient Blue /Poa pratensis – Réti perje/ (Yellow Jacket Water Manager bevonattal kezelve)
25 % RPR - Lolium perenne - Angol perje (Regenerálódó Angol perje)
15 % Festuca rubra ssp. rubra - Vörös csenkesz (tarackos)
15 % Festuca rubra ssp. commutata - Vörös csenkesz (törpe)
15 % Festuca trachyphylla - Keménylevelű csenkesz

Tűrőképesség a legnehezebb időszakokban

Az elhúzódó szárazság és hőség, a betegségek általi nagyfokú fenyegetettség és a tartósan alacsony tápanyagellátottság mind olyan tényező, amely végzetes lehet a pázsit számára, Önnek pedig dilemmát okozhat.

Az általános réti perjétől eltérően a Resilient Blue® ilyen körülmények között is „megőrzi a hidegvérét”, és ellenáll a stresszfaktorok széles körének. A megfelelő időben történő regeneráció által a Resilient Blue® visszavág, és biztosítja az optimális borítottságot. Ettől olyan egyedi a Resilient Blue®! A Resilient Blue fejlesztése során a legerősebb, valamint a legjobban alkalmazkodó és ellenálló növényeket kutattuk. Meg kell hagyni, nem könnyítjük meg a tesztek során a fűnövényeink dolgát. Azokat ugyanis a legszélsőségesebb körülményeknek vetjük alá. Ezek a fűpalánták jól felkészültek az előttünk álló klímaváltozás következményeire.

Gyors regenerálódás a forróság és szárazság után

Az ellenálló képesség nemcsak a szélsőséges időjárási viszonyok elviselését jelenti,  hanem mindenekelőtt az ilyen körülmények utáni, gyors regenerációt is.

Ha a pázsitja súlyos szárazság és forróság általi igénybevételnek van kitéve, jó tudni, hogy bízhat  a Resilient Blue erejében és a kívánt állapot helyreállásában.  A Resilient Blue az átlagos fűmagkeverékeknél nagyobb ellenálló képességű, és jóval gyorsabban regenerálódik a szélsőségek után.

Garantált siker a füvesítésben!

A Resilient Blue fűmagot Yellow Jacket Water Manager fűmagbevonattal látjuk el. Ez az egyedi Yellow Jacket Water Manager vetőmagkezelés optimális nedvességet biztosít a mag körül.

A sikeres csírázásért

Egy növény csírázási aránya genetikailag meghatározott, és nem befolyásolható.  A csírázás sikerességét azonban képesek  vagyunk befolyásolni, az ugyanis nagyban függ  a vízellátottságtól. Az optimális nedvességtartalom biztosításával növeljük a sikeres csírázás esélyét.

Az abiotikus stressz csökkentése a telepítés sikere érdekében

A növényt a kezdeti fejlődése során sok abiotikus stresszhatás éri. Ezt a stresszhatást szárazság, forróság, szél vagy sóhatás okozza, mely a fiatal növények számára gyakran végzetes. A Yellow Jacket Water Manager szabályozza a nedvesség egyensúlyát, ezáltal a hőmérsékletet is a növény körül. Így az abiotikus stressz már a múlté.

Nagyfokú ellenállóság az erős igénybevétellel szemben

A Resilient Blue® a rendkívül erőteljes RPR® technológiát is alkalmazza. A RPR® (regenerálódó angolperje) a normál angolperjétől eltérően olyan gyökerező oldalhajtásokat hoz létre, amelyek biztosítják a villámgyors regenerálódást bármilyen károsodást követően. Az általános, csomós típusú angolperje nem rendelkezik ilyen tulajdonsággal. A gyökerező oldalhajtások teszik az RPR®-t ennyire erőssé a regeneráció terén. Az RPR® gyorsan csírázik és fejlődik. Az RPR® technológia és a Resilient Blue® technológia kéz a kézben járnak, egymás hatékonyságát fokozva. Ez igen erős és ellenálló kombináció!

Nagyfokú, betegségekkel szembeni ellenálló képesség

A szélsőséges időjárási viszonyok gyakran vezetnek a stresszkörülmények kialakulásához és a növényi betegségek előfordulásához. A Resilient Blue® ellenálló képessége biztosítja, hogy pázsitja kevésbé legyen fogékony a gombák általi támadásra, és hogy a gyep ne csak zöldebb, hanem egészségesebb is maradjon. Ennek köszönhetően folyamatos a gyep használatának a lehetősége. Ezáltal megtakarítást érhet el a karbantartás, a kárhelyreállítás és a növényvédő szerek költségeinek vonatkozásában.

A Resilient Blue® Lawn jobban teljesít alacsonyabb ráfordítás mellett is, mint a szokványos park fűmagkeverékek. Ezért a legjobb megoldás az erősebb igénybevételnek kitett, de alacsonyabb ráfordítási szinten ápolt pázsitok esetében. Összességében kijelenthetjük, hogy a Resilient Blue® az egyik legjobb választás a kertek, parkok pázsitjainak telepítéséhez. Ez az, ahol a Resilient Blue® technológia értelmet nyer. Természetesen alkalmas a meglévő füves területek felülvetéséhez is. Ne feledje, hogy az angolperjéhez képest valamivel hosszabb ideig tart, amíg a réti perje eléri teljes potenciálját.

Weight: 15 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 reviews, total: 0

Did you purchase it? Rate the product!

Share your experiences with the product with other customers as well.


0 reviews, total: 0

Did you purchase it? Rate the product!

Share your experiences with the product with other customers as well.