Virágdoboz műanyag 1 szálas
  • Virágdoboz műanyag 1 szálas

Virágdoboz műanyag 1 szálas

Ez a sokoldalú, elegáns és praktikus víztiszta polisztirol doboz a napjaink kedvenc virágkötészeti kelléke. Az egyedülisége az átláthatóságában rejlik, ami betekintést ad a doboz teljes tartalmába. A külső felülete kedvünk szerint díszíthető (matricával,... Részletes leírás
841 Ft (nettó: 662,2 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Ez a sokoldalú, elegáns és praktikus víztiszta polisztirol doboz a napjaink kedvenc virágkötészeti kelléke. Az egyedülisége az átláthatóságában rejlik, ami betekintést ad a doboz teljes tartalmába. A külső felülete kedvünk szerint díszíthető (matricával, szalaggal, stb.), sőt brandingelhető saját márkával!
A dobozban található két elem segítségével a virágokat könnyű elrendezni és a formájukat is tartósan megőrzik. A vízzel részben feltöltött dobozba egyforma hosszú szárra kell a virágokat levágni, így a rövid szár és a víz kölcsönhatása tartósabbá teszi őket. Ez által a megajándékozott személy sokáig gyönyörködhet a látványban!
A doboz biztonsággal záródik, így mozgatás vagy szállítás közben sem mozdul el a kompozíció.
Sokféle alkalomhoz illő ajándékról van szó, melynek csak a fantáziánk szabhat határokat.
Ezt a magas minőségű terméket elsőként Magyarországon a Karsai Holding Zrt. készítette el azzal a nem titkolt szándékkal, hogy meghódítsa vele a hazai és az európai piacot.
Gyártó
Karsai Plastics Holding
Cikkszám
T13045
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában