Honda kisgépek minden munkára

Honda kisgépek minden munkára

Gazdabolt 2014. aug. 18.

Még javában tart a tél, komoly havazásra is lehet számítani. A hólapátolás fáradságos munkáját könnyítik meg a négyütemű motorral hajtott Honda hómarók, amelyek 5 és 5,5 lóerős kivitelben kaphatók.

Sehol sem gond az áramellátás, ha kéznél vannak a Honda áramfejlesztők, amelyek többféle teljesítményben állnak rendelkezésre. Kiránduláshoz, kempingezéshez a kézitáska nagyságú, 600 VA tejlesítményű készülékek ajánlhatók. Hétvégi házak, ipari munkák áramellátáshoz az ipari méretű 4000-5000 VA-es, alacsony zajszintű aggregátorok a megfelelők.

Szántóföldek és kertek öntözéséhez, árvíz-mentesítéshez és szennyvíz átemeléshez egyaránt találunk megfelelőt a Honda szivattyú-választékából. Legfeljebb 7 méter mélységből, 50 méteres emelési magasságig képesek tiszta vizet, illetve szilárd anyagot tartalmazó szennyvizet szállítani.

Kiskertek és nagy gyepterülettel rendelkező parkok, valamint ágyás-, cserje- és járdaszegélyek nyírására alkalmas gépeket is találunk a Honda választékában. Kisebb gyepterületek gondozására a 4,5 illetve 5,5 LE-s kivitelben gyártott fűgyűjtős fűnyírók alkalmasak. Nagyobb parkok, történelmi kertek gyepgondozását a 11-20 LE-s önjáró fűnyíró traktorok könnyítik meg. Szegélynyírásra, gyommentesítésre a forradalmi újdonságnak számító mini 4 ütemű motorral hajtott Honda fűkaszák ajánlhatók. Minden típus mellé védőfelszerelés és hordheveder is tartozik. Egyes típusoknál a damilos vágófej mellett a háromfogú forgókés is alaptartozék.

A Honda gondolt a zöldség- és gyümölcskertészekre is. A kertészkedők talajmunkáit a 2,4-5,5 LE-s kivitelben gyártott kapálógépek könnyítik meg. Hatékonyan végezhetők el a növényvédelmi munkák a mini 4 ütemű motorral hajtott háti és telepíthető permetezőgépekkel.

A készülékekről további információt és részletes műszaki adatokat a www.hondakisgepek.hu weboldalon talál.