Aszkorbinsav 50g

T09644
Termék jellemzői: Elsősorban reduktív típusú borok gyümölcsre emlékeztető íz-és illatanyagainak intenzívebbé tételében és megtartásában van nagy jelentősége. Az aszkorbinsavval kezelt borok hosszabb tárolás után... Részletes leírás
358 Ft (nettó: 282 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Termék jellemzői:

Elsősorban reduktív típusú borok gyümölcsre emlékeztető íz-és illatanyagainak intenzívebbé tételében és megtartásában van nagy jelentősége. Az aszkorbinsavval kezelt borok hosszabb tárolás után is megtartják üde, gyümölcsös jellegüket. Az aszkorbinsav említett hatásához nagymértékben hozzájárul a megfelelő kénessav szint jelenléte, mivel a két szer között szinergizmus alakul ki, ezáltal az oxidáció elleni védelem még hatékonyabb. A kezelés során a szabad kénessav tartalmat legalább 25 mg/liter szinten célszerű tartani.

Figyelmeztetés:

A szabad kénessav tartalom mérésekor figyelembe kell venni az aszkorbinsav mennyiségét, tehát olyan módszert kell alkalmazni, ahol a két anyagot külön-külön határozzuk meg!

Alkalmazása:

Az aszkorbinsav alkalmazása előtt célszerű elő kísérleteket végezni, mert az engedélyezett mennyiség kisebb hányada is hozhat megfelelő eredményt. Az előzetesen megállapított mennyiségű aszkorbinsavat 15-20-szoros mennyiségű borban oldjuk fel, majd intenzív keverés mellett adjuk a teljes bormennyiséghez! Gondoskodjunk a teljes egalizálásról! Az aszkorbinsavval való kezelést nem sokkal a palackozás előtt végezzük el és a palackozásig kerüljük az oxigénnel történő további érintkezést! 

Súly: 0.05 kg
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Szőlő
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.