A KENDAL egy növényi kivonatokat tartalmazó speciális növénykondícionáló anyag, amely a növények természetes ellenállóképességét erősíti. Rendszeres használatával a megfelelő kondíció elérése révén csökken a gombás és baktériumos fertőződések veszélye, nő a tápanyag hasznosítás hatékonysága és a termés mennyisége. Növényi kivonatok: segítik a növényben a tápanyagok áramlását és azok jobb hasznosulását, elsődleges szerepük van a jó kondíció kialakításában Kálium: a könnyen felvehető kálium hatóanyag erősíti a sejtfalakat, csökkenti a környezeti hatások iránti érzékenységet. Oligoszaharidok: növelik a növények természetes ellenállóképességét Glutation:leköti a kórokozók által termelt toxinokat. Használata: Minden tipusú kertészeti kultúrában: uborka, paradicsom, paprika, dinnyefélék, tökfélék, levélzöldségek, valamint szamócában, gyümölkcs kultúrákban, sz?l?ültetvényekben és dísznövénytermesztésben ott, ahol a tápanyag jobb hasznosulása és a növényvédelem hatékonyságának fokozása a cél. Összetétel: Összes nitrogén (N): 3,5% Kálium oxid (K2O): 15,0% Szerves szén (C): 3,0% Szerves összetevők: Növényi kivonatok, oligoszaharidok, glutation Levéltrágyázásra: A tenyészidőszak folyamán 10-15 naponként Gyümölcsfélékben: 2-3 liter/ha Zöldségfélékben: 1,5-2 liter/ha (salátában: 1-1,5 liter/ha) Dísznövényekben: 1-1,5 liter/ha Tápoldatozásra a tenyészidőszak folyamán 10-15 naponta 7-11 liter/ha mennyiségben, a szaktanácsadás szerint. Helyi adagolás esetén: Gyümölcsfáknál: 2,5-3 liter/100liter víz 5-10 liter oldat/növény Zöldségnövényekben: 0,3-0,4 liter/100liter víz 0,1-0,2 liter oldat/növény
- Gyártó
- Valagro
- Cikkszám
- T01355
- Súly
- 1.30 kg
-
Raktáron
- 1-10 db
- ADR besorolás
- Nem Adr Köteles!!!
- Értékesítési alapegység
- db
- Biztonságtecnikai Adatlap
-
Kendal.pdf
(pdf fileformat, 51.34k)
Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.
Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről
Bejelentkezés