Fűmag DLF Turfline Sport 1 kg

T15457
Fűmag DLF Turfline Sport jellemzői:   A DLF Turfline Sport fűmagkeverék egy kiváló minőségű termék a sportpályák, golfpályák és más nagy igénybevételnek kitett területek gyepének telepítéséhez és fenntar... Részletes leírás
3 750 Ft (nettó: 2 953 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Fűmag DLF Turfline Sport jellemzői:

 

A DLF Turfline Sport fűmagkeverék egy kiváló minőségű termék a sportpályák, golfpályák és más nagy igénybevételnek kitett területek gyepének telepítéséhez és fenntartásához. Ez a fűmagkeverék olyan fűfajtákat tartalmaz, amelyek kiválóan alkalmazkodnak a nagy terheléshez, így a gyep szép és egészséges marad, még intenzív használat esetén is.

Milyen előnye van a Fűmag DLF Turfline Sport használatának?

 

A DLF Turfline Sport fűmagkeverék magában foglalja az erős és rugalmas fűfajtákat, amelyek kiváló minőségű felületet biztosítanak, és ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek. A fűmagkeverék egyedülálló összetétele biztosítja a tartósságot és a növekedési sebességet, így a sportpályák mindig készen állnak a játékra.

A DLF Turfline Sport fűmagkeverék nagy előnye az, hogy nagyon gyorsan nő, így rövid időn belül kialakítható vele a tartós és szép gyep. Az egyenletes növekedési sebességnek köszönhetően a fű kevés karbantartást igényel, így az idő és erőforrások takaríthatók meg.

A DLF Turfline Sport fűmagkeverék kiválóan alkalmazkodik a különböző klímaviszonyokhoz, így a sportpályák egész évben zölden és egészségesen maradnak. Az összetétel garantálja a gyökérrendszer erős növekedését, így a gyep ellenállóbbá válik az időjárási viszonyok változásával szemben.

A DLF Turfline Sport fűmagkeverékkel a sportpályák könnyen fenntarthatóak, és biztosítják a játékosok biztonságos és kényelmes játékát. A kiváló minőségű fűmagkeverékkel a sportpályák felkészültek a nagyobb terhelésre, és az időjárási viszonyok változásaira.

Kiknek ajánljuk a Fűmag DLF Turfline Sport keveréket?

 

A DLF Turfline Sport fűmagkeverékkel a sportpályák kevés karbantartást igényelnek, és egész évben szépek és egészségesek maradnak. A fűmagkeverék garantálja a tartósságot és a minőséget, így azoknak, akik a legjobb minőséget szeretnék a sportpályákhoz, a DLF Turfline Sport fűmagkeveréket kell választaniuk.

Összetétel:

  • Vörös csenkesz: 45%
  • Angol perje: 40%
  • Réti perje: 10%
  • Keménylevelű csenkesz: 5%

Az 1 kg kiszerelés kb. 30-40m²-re elegendő.

 

Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.