Bioplantella Kéklap 10db

T15445
Színcsapdás rovarfogó lapok tripsz ellen Kiváló mechanikus és teljesen természetes védelmet nyújt a zöldséges és a gyümölcsös kertekben a tripszek ellen. Hatásmód:  A kék ragadós rovarfogó lapok olyan műanyag l... Részletes leírás
2 298 Ft (nettó: 1 809 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Színcsapdás rovarfogó lapok tripsz ellen

Kiváló mechanikus és teljesen természetes védelmet nyújt a zöldséges és a gyümölcsös kertekben a tripszek ellen.

Hatásmód: 

A kék ragadós rovarfogó lapok olyan műanyag lapok, amelyek nem száradó, vízzel nem oldódó ragasztóanyaggal vannak bevonva. Az élénk kék szín vonzza a dohánytripsz és a nyugati virágtripsz szárnyas alakjait. A kártevők rászállnak a kék lapra, beleragadnak a ragasztóba, majd elpusztulnak.

Alkalmazás: 

Vetés, vagy palántázás után egy héttel függesszük ki a ragadós lapokat a növényállomány fölé 10 cm-re. Ha a lap betelik kártevőkkel, vagy bepiszkolódik, cserélni kell. Használata a teljes szezon alatt javasolt.

Felhasználási terület: 

Dohánytripsz, nyugati virágtripsz ellen hagyma, hajtatott és szabadföldi zöldségfélék valamint szabadföldi dísznövény kultúrákban.

Dózis: 

20-24 db/ 100 m2

Összeférhetőség: 

A színcsapda kombinálható biológiai vagy kémiai növényvédelmi eljárásokkal. Biológiai védekezés mellett nagyszámú fogólap használata nem javasolt, mert a fürkészdarazsakat is megfoghatja.

Csomagolás

10 ragadós lap/csomag

Mérete: 

kb. 17 x 24 cm / lap

Hatóanyaga:

100% polibutén ragasztó, amely nem szárad be és környezetbarát;

Súly: 0.15 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Gyümölcs, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.