Fűmag KITE DLF Prémium EXTRÉM Szárazságtűrő keverék 5 kg

T15362
Extrém szárazságtűrő prémium fűmagkeverék 5 kg A KITE Pázsit termékcsalád legstrapabíróbb tagja az Extrém szárazságtűrő prémium fűmagkeverék. Készítsük fel kertünket is, az egyre inkább változó idő... Részletes leírás
18 599 Ft (nettó: 14 645 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Extrém szárazságtűrő prémium fűmagkeverék 5 kg

A KITE Pázsit termékcsalád legstrapabíróbb tagja az Extrém szárazságtűrő prémium fűmagkeverék. Készítsük fel kertünket is, az egyre inkább változó időjárási körülményekre.

Miért válasszuk ezt a fűmag keveréket?

Ha a rohanó életvitelünk mellett is szeretnénk szép gyepet kertünkbe a nyári időszak alatt, illetve lényeges számunkra a vízgazdálkodás kérdése is, az Extrém szárazságtűrő prémium fűmagkeverék a legideálisabb választás. Összetételében 80%-ban nemesített nádképű csenkesz található.

A fűmagkeverék előnyei:

A fűmag úgy lett kifejlesztve, hogy tűrje az extrém időjárási körülményeket, mindemellett esztétikus, szép gyepet alkosson.

Gyökérzet:

A nádképű csenkesz extrém szárazságtűrését a nagyon mélyre törő gyökérzete adja, így a talaj alsóbb rétegeiből is tápanyaghoz, vízhez jut. Ezáltal jobban viseli a hosszabb aszályos időszakokat és a kevesebb öntözést, a levél felület mégis megtartja vitalitását, üde zöld színét. Gyors a regenerálódó képessége, így a nagy igénybevételű területek füvesítésére is alkalmas.

Quick Action© formula-jobb regenerálódás:

A keverékben lévő angol perje Quick Action© formulával lett ellátva, mely elősegíti a fűmag gyorsabb csírázását, így biztosítva a korai takarást. 

Vízigény:

Az Extrém szárazságtűrő prémium fűmagkeverék kevés víz igényű, ezért kiválóan alkalmas kevésbé öntözött, nagy igénybevételű területek, sportpályák, kertek, parkok füvesítésére. 

Vetés elősegítés:

Csomagolásunk oldalára vetőelemet helyeztünk el, mely vetéskor segít fűmagunk egyenletes kijuttatásában.

Összetétel: 


Nádképű csenkesz – Eyecandy:

80 % 

Angol perje – Double, Quick Action© formulával:

10 %

Réti perje – Geisha:

10 %

Kiadósság:

Az Extrém Szárazságtűrő Prémium fűmag keverék 5 kg-os kiszerelés 175-200 m2 terület vetésére elegendő. Új pázsit telepítése esetén 1 kg fűmagot 35 m2-re, felülvetés esetén 40 m2-re juttassunk ki.

Súly: 5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.