Greenway+99 AGRO 0,75l

T15347
GreenWay+99 AGRO fafelület és növényfelület lemosó koncentrátum Gombás megbetegedések és baktériumok elterjedésének megelőzésére alkalmas készítmény, 100% -ban szermaradvány mentesen lebomló termék  A... Részletes leírás
3 867 Ft (nettó: 3 045 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

GreenWay+99 AGRO fafelület és növényfelület lemosó koncentrátum

Gombás megbetegedések és baktériumok elterjedésének megelőzésére alkalmas készítmény, 100% -ban szermaradvány mentesen lebomló termék

 A GREENWAY+99 AGRO egy  fafelületek lemosósására alkalmas, nagyhatékonyságú koncentrátum. Gerendák, fabútorok, kerítéslécek, pozdorja és osb lapok, kültéri fapadló deszkák, és nővényi kultúrák leveleinek lemosására.

 Felhasználás:

 -Fafelületeken:

megelőzi a szennyeződések kialakulását. Intenzív tisztító hatású, minden lemosható felületen higiénikus tisztaságot biztosít. Kényes, vízálló fa felületen univerzálisan használható. Feloldja az olaj/zsír és ásványi szennyeződéseket. Eltávolítja az algákat, a kormot és az ásványi alapú maradványokat. Alkalmazása előtt próbálja ki a terméket egy kis, nem látható részen (elszíneződés miatt). A szennyeződés mértékétől függően vízzel hígítsa a terméket.

Felhasználás fafelületeken:

2-15% oldatban, szórófejes flakonból, permetezőből, elektromos porlasztóval kijuttatva.

-Növényeken:

 Növények esetében a növényi felületeken (leveleken) segíti a növényvédelmi szerek hatékonyságát. A szennyeződés mentes állapot elérésével, hatásosan aktiválhatjuk a növény saját védelmi rendszerét, fokozzuk a terméshozamot, jótékony hatással van a növény lombfelületének egészséges állapotára. A növényi gombás és baktériumos betegségeket megelőző koncentrált oldat használatával, a gyümölcsfák, zöldségfélék, gabonafélék, betegségekkel szembeni tűréshatárát növeli.

Felhasználás növényeken:

3-10% oldatban, szórófejes flakonból, permetezőből, elektromos porlasztóval kijuttatva, a termék gyártójának útmutatásai alapján.

 Alkalmazás:

A készítményt profilaktikusan kell alkalmazni a fertőzésveszély időszakában (pl.eső után), vagy az első szervesanyag szennyeződés tünetek megjelenésekor. Minden esetben törekedni kell a lemosó folyadék koncentrált nagy fedettségére.

Hatóanyag:

Nátrium- Klorid (Sodium chloride) NaCI   CAS szám: 7647-14-5; EK-szám: 231-598-3 mennyiség: 1.0 g-2.0 g / kg tűréshatárral.

Technológia:

Az oldószerként használt vezetékes víz, egy egymásra épülő technológiai sor által, klaszter szerkezetbe rendezett, többszörösen tisztított, ionizált, energetizált, előkezelt vezetékes víz.

A készítmény halmazállapota és típusa: oldat

 Az EU tagállamok és az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) konzultációjának az eredménye a nátrium-kloridnak, felhasználását a növényvédelemben, mint egyszerű anyag (basic substances) jóváhagyta.(EU) 2017/1529 bizottsági végrehajtási rendelet (3)

Adatok a megállapított legnagyobb szermaradék szintekről (MRL) más országokban: 0,01 mg/kg.            

Az 540/2011/EU végrehajtási rendelet mellékletének 16C. része szerint, egyszerű anyagok is felhasználhatók az ökológiai termelésben növényvédelem céljára. A 1O71/2009/EK rendelet 28. cikke szerint a termék nem engedélyköteles.

 A készítmény fizikai, kémiai és technikai jellemzői

Küllem (szín és szag):

Színtelen folyadék, a termékre jellemző enyhe klór szaggal

Robbanásveszély és oxidáló képesség:

Nem robbanás és nem tűzveszélyes

Tűz- és robbanásvédelmi előírások:

Nincs különleges utasítás.  Oxidáló tulajdonságok: oldat formájában semmilyen

Lobbanáspont és a tűzveszélyességre, vagy öngyulladásra utaló egyéb adatok:

A termék maga nem éghető, vizes oldat, nem gyúlékony

 pH:

Semleges (6-8 pH)

Viszkozitás, felületi feszültség:

Viszkozitás a vezetékes vízzel egyező, korróziós hatás: oldat formában nem korrozív, csapvízzel megegyező.        

Veszélyre vonatkozó figyelmeztetések:

Nincs.

Biztonsági előírások

P-mondatok: nincs, Nem tűzveszélyes

Tárolás, szavatossági idő:

Eredeti, sértetlen, bontatlan, megfelelően felcímkézett csomagolásban, jól szellőző, hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől és hőtől védve tárolandó. Megfelelő tárolás esetén az eltarthatósági idő 12 hónap.

Munkaegészségügyi előírások:

Óvatos munkával kerülni kell a töményszer kifolyását. A tömény szer szembe bőrre jutását esetleges lenyelését. Munka végeztével alapos tisztálkodás, ruhacsere szükséges.   

Szem-/arcvédelem: 

Normál esetben nem szükséges. 

Bőrvédelem és kézvédelem: 

Normál esetben nem szükséges.  

Légutak védelme:

Normál esetben nem szükséges.

Élelmezés és munkaegészségügyi várakozási idő:

0 nap.

Ártalmatlanítás:

Csak a teljesen kiürített csomagolást lehet újra hasznosítani. Az üres tartályokat a háztartási hulladékkal együtt lehet kidobni. Ne keverje más tisztító, fertőtlenítő és növényvédő szerekkel

Súly: 1 kg
Elérhetőség: raktáron
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.