Chili-paprika (enyhén csípős / csepp alakú) Biqiunho 8 szem Sperli

T14986
Dekoratív, sárga és piros, csepp alakú chilipaprika keverék, amely remek dísze a kertnek. A 'Biquhino' kb. 3 cm-es termései édes-gyümölcsös ízűek, enyhén borsos jegyekkel. Minden növény körülbelül 100 termést hoz. Dézsában is optimálisan termeszthető. Ötlet: Távolítsuk el az első virágot, hogy a növény számos új termést hozzon. Rendszeresen öntö... Részletes leírás
600 Ft (nettó: 472 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Dekoratív, sárga és piros, csepp alakú chilipaprika keverék, amely remek dísze a kertnek. A 'Biquhino' kb. 3 cm-es termései édes-gyümölcsös ízűek, enyhén borsos jegyekkel. Minden növény körülbelül 100 termést hoz. Dézsában is optimálisan termeszthető. Ötlet: Távolítsuk el az első virágot, hogy a növény számos új termést hozzon. Rendszeresen öntözzük és lássuk el tápanyaggal. Május közepétől (a fagyok után) ültessük ki.
Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.