Földimogyoró Jimmy's Pride 5 szem Sperli

T14980
A földimogyoró botanikai különlegesség. Könnyen termeszthető, egynyári növény. Laza, homokos, alacsony tőzegtartalmú talajt és napos, meleg helyet igényel. A virágok aranysárgák, mindössze néhány órán át nyílnak, mialatt beporozzák magukat. A földimogyoró terméses hajtásai megtermékenyülés után lehajlanak, megnyúlnak és a fiatal terméseket a tal... Részletes leírás
1 590 Ft (nettó: 1 252 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A földimogyoró botanikai különlegesség. Könnyen termeszthető, egynyári növény. Laza, homokos, alacsony tőzegtartalmú talajt és napos, meleg helyet igényel. A virágok aranysárgák, mindössze néhány órán át nyílnak, mialatt beporozzák magukat. A földimogyoró terméses hajtásai megtermékenyülés után lehajlanak, megnyúlnak és a fiatal terméseket a talajba engedik, ahol kb. 180-200 nap múlva érnek be. Az érett mogyorót sütőben (120-160 °C) kb. 20 percig szárítjuk, utána héját megtörve fogyasztjuk.
Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.