Climairfilm termesztőfólia szellőzőlyukakkal 2x5m

T14304
Perforált kertészeti fólia konyhakerti növények előneveléséhez vagy talajtakaráshoz. Használata jobb terméshozamot és sokkal korábbi termést eredményez. Használata melegebb időjárás során célszerű. A fóliatakarással kedvezőbb feltételeket biztosíthatunk a növények fejlődéséhez, így akár hideg időben is a növekedéshez megfelelő hőmérsékletet bizt... Részletes leírás
1 891 Ft (nettó: 1 489 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Perforált kertészeti fólia konyhakerti növények előneveléséhez vagy talajtakaráshoz. Használata jobb terméshozamot és sokkal korábbi termést eredményez. Használata melegebb időjárás során célszerű.
A fóliatakarással kedvezőbb feltételeket biztosíthatunk a növények fejlődéséhez, így akár hideg időben is a növekedéshez megfelelő hőmérsékletet biztosíthatunk. - A növények gyorsabban növekednek, ezáltal korábban lehet azokat betakarítani.
- Korai ültetéskor érdemes nem perforált, NORTENE CLIMAFILM FÓLIÁT használni, majd amikor a nappali hőmérséklet már eléri a 10 fok feletti értékeket, akkor átváltani a perforált fóliára,
- Használata során a fólia megfelelően szellőzik, ezáltal nem melegszik fel annyira, de mégis megteremti a növények növekedéséhez szükséges ideális mikroklímát, - Ellenáll az UV sugárzásnak, így akár több évig is használható.
- Tipp: alakítson ki fóliaalagutat, mely felállítása ARC PVC vagy ARC FG ívelt sátorrudaknak köszönhetően egyszerű. Kit Climafilm szettben található perforált fóliával azonos, utólagosanmegvásárolható termék."

-Anyaga: átlátszó PE (polietilén)
- Vastagsága: 40 μ
- Szín: áttetsző
- A termék csak a fóliát tartalmazza.
- A fólia mérete 2x5 m, mely kihelyezve pl. fóliaalagútként alkalmazva kb. 1,2m x 3,5m
- Lyukak száma: 500 lyuk / m2."

Termesztő fólia. Perforált fólia, mely használható fóliaalagúthoz vagy talajtakaráshoz. 500 lyuk/m2
Súly: 1.9 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.