Vakondháló Avinet 90 2x100 m (16x16 mm)

T13875
2x100 m méretű vakondháló. Anyaga UV ellenálló polypropilén, névleges szemmérete 16x16 mm. Nagy szakítószilárdságú háló, amely megfelelő védelmet nyújt a vakond ellen házikertekeben, sportpályákon, játszótereken. Könnyen mértre szabható és rögzíthető, a rögzítéshez a Spike és Fixol rögzítőket ajánljuk. Erős tartásának köszönhetően nem hullámosod... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
2x100 m méretű vakondháló. Anyaga UV ellenálló polypropilén, névleges szemmérete 16x16 mm. Nagy szakítószilárdságú háló, amely megfelelő védelmet nyújt a vakond ellen házikertekeben, sportpályákon, játszótereken. Könnyen mértre szabható és rögzíthető, a rögzítéshez a Spike és Fixol rögzítőket ajánljuk. Erős tartásának köszönhetően nem hullámosodik, nagy szélben is könnyen teríthető.
Költséghatékony, a védett vakondot nem bántja, és nem befolyásolja a növény növekedését.
Mivel könnyen vágható, így az utólagos növénybeültetés is egyszerűen megoldható a vakondhálóval fedett területen. Telepítési mélysége 6-8 cm. Telepítéskor a terület szélein célszerű legalább 20 cm mélyre lefelé is húzni a vakondhálóból, ezzel megakadályozandó, hogy a szomszédból a vakond a területre jusson. Csak tekercsben kapható.
Súlya 60 gr/m2.
Súly: 25.5 kg
Szélesség: 200 mm
Magasság: 200 mm
Hossz: 2000 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.