Basatop Fairways (14-07-14+3MgO+TE) 3 hó 25kg

T13798
Basatop Fairways (NPK 14-07-14 +3MgO+8S+TE) EK műtrágya. Finom szemcseméret 1-2,5mm A Basatop Fairways részlegesen burkolt szabályozott feltáródású összetett műtrágya golf fariway-k, sportpályák és más értékes gyepfelületek fenntartására. A tápanyagok két szakaszban táródnak fel: 1) Indító hatás közvetlenül a kijuttatást követően, nedvesség h... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Basatop Fairways (NPK 14-07-14 +3MgO+8S+TE) EK műtrágya.

Finom szemcseméret 1-2,5mm

A Basatop Fairways részlegesen burkolt szabályozott feltáródású összetett műtrágya golf fariway-k, sportpályák és más értékes gyepfelületek fenntartására. A tápanyagok két szakaszban táródnak fel:
1) Indító hatás közvetlenül a kijuttatást követően, nedvesség hatására. Ennek eredményeként fedezi a viszonylag magas azonnali tápanyagigényt.
2) A második szakaszban a burkolaton belül elhelyezkedő tápanyagok oldódnak ki a nedvességnek a burkolatba áramlásának hatására, nedvességtől és hőmérséklettől függő mértékben.

A készítmény hatástartama normál esetben és mérsékelt éghajlaton 2-3 hónap. A tápanyag-feltáródás hőmérsékletfüggő, így a meleg (hideg) idő csökkenti (meghosszabbítja) a hatástartamot. Az aszály szintén késlelteti a tápanyag-feltáródást.

A Basatop Espace kiváló ár/érték-aránnyal rendelkezik, széleskörűen felhasználható a kertépítésben és a gyepfenntartásban.Kijuttatás: Az egyöntetű szemcseméretnek és az ellenálló burkolatnak köszönhetően a Basatop Espace műtrágyaszórókkal és kézzel is könnyen kijuttatható. Minden egyes műtrágyaszemcse makro- és mikroelem-tartalma azonos, ami egyenletes tápanyageloszlást szavatol.Teljes tenyészidőszakban alkalmazható. A javasolt dózisokban történő alkalmazás során száraz felületen nincs perzselésveszély.Kiszórás után, az azonnali hatás érdekében be kell öntözni a területet.

A műtrágya elnyújtott hatásmechanizmusú nitrogén tartalma egyenletesen, hosszú ideig táplálja a növényt. Ez megakadályozza a fű hirtelen, gyors növekedését, megnyúlását és csökkenti a tápanyag vízkimosódásának a veszélyét, valamint a filcképződést.
A kálium tartalom segíti a gyep stressztűrését a nyári forróságban, és téli hideg időben. Elősegíti a fűszálak tápanyagraktárainak szénhidráttal törtnő feltöltődését, amit a növény a stresszes időszakokban energiáva tud alakítani, így védekezve a szélsőséges körülmények ellen.

Összetétel
Makroelemek:
14 % nitrogén (N)
6.0 % NO3 nitrogén
8.0 % NH4 nitrogén
7% foszfát (P2O5) semleges ammónium-citrátban oldható
5 % vízoldható P2O5-ot is tartalmaz
14 % kálium-oxid (K2O)
kálium-szulfát formában,
vízoldható
2% magnézium-oxid (MgO)
1,6 % vízoldható
8 % kén (S),

Mikroelemek:
0,02 % bór (B)
0,10 % vas (Fe)
0,01 % cink (Zn)

Felhasználható
Felhasználási terület Dózis kg/ 100m2
Golf Fairway-k 2 – 3
sportpályák 2 –3,5
díszgyepek 2-3

Figyelmeztetés
Átfogó kísérletek tanúsága szerint a terméknek a gyártó által javasolt módon való alkalmazása az ajánlott felhasználási területeken megfelelő. Mivel a tárolást és a felhasználást a gyártó/forgalmazó nem ellenőrzi, a hibás használatból eredő károkért azt felelősség nem terheli. A gyártó kizárólag a termék állandó minőségét garantálja.
Óvatos munkával kerülni kell a szer szóródását, a szembe, bőrre jutását esetleges lenyelését.
Mérgezéskor vagy annak gyanújakor a munkát azonnal meg kell szakítani, majd helyszíni egészségnyújtás után orvosi, intézeti ellátást kell biztosítani.
Védőfelszerelés: védőruha, védőkalap, védőkesztyű, védőábbeli. Lakossági (esetenkénti) kis mennyiség felhasználása esetén védőkesztyű.
Veszélyes anyagok veszélyeire/kockázataira utaló R, és biztonságos használatára vonatkozó S mondatok:
R mondat: R8 Éghető anyaggal érintkezve tüzet okozhat, oxidáló hatású (H272), R36 szemizgató hatású (H319) R60/61 A fogamzóképességet vagy nemzőképességet (fertilitást) károsíthatja. A születendő gyerekre ártalmas lehet (H360FD)
S mondat: S1/2 Elzárva gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó
Tárolás:
Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen, élelmiszerektől, italoktól, állati takarmánytól távol tartandó.
Eltartható:
Eredeti zárt csomagolásban, száraz, fedett helyen tárolva a gyártástól számított 3 évig.
Gyártó:
COMPO GmbH & Co. KG, Gildenstraße 38, 48157 Münster, Németország
Nettó tömeg:
25 kg
Súly: 25 kg
Szélesség: 410 mm
Magasság: 610 mm
Hossz: 140 mm
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Pázsit
Márka: Basatop
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.