Gumilap telepítő rendszer (5kg-os K188E ragasztó+15fm telepítő szalag) kavics áyazatra

T13745
A kialakított alapra az 500x500mm-es gumilapokat hálós rendszerben, sakktábla formában kell telepíteni. Az alépítmény lehet az kavics vagy beton felület is. A telepítés menete: 1. Szegélyelem telepítése: a gumiburkolat lerakási helyén a várható terheléstől függően készítsünk vízelvezetőt, teherhordó, illetve fagyvédő alapot műanyag, gumi, beton... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A kialakított alapra az 500x500mm-es gumilapokat hálós rendszerben, sakktábla formában kell telepíteni. Az alépítmény lehet az kavics vagy beton felület is.
A telepítés menete:
1. Szegélyelem telepítése: a gumiburkolat lerakási helyén a várható terheléstől függően készítsünk vízelvezetőt, teherhordó, illetve fagyvédő alapot műanyag, gumi, betonszegéllyel.
2.Tükör kiemelése: Az alap vastagsága 30-45-60mm vastagságú gumilapok alkalmazása esetén, a várható terhelés alapján 10-20cm legyen. Vízelvezetésről minden esetben gondoskodni kell.
3. Kavicságy készítése (alsó réteg): a 10cm vastag 0-20mm-es murva réteget tömörítsük le lapvibrátor segítségével.
4.Kavicságy készítése (felső réteg): a 3cm vastag 0-5mm-es murva réteget tömörítsük le lapvibrátor segítségével.
5.Telepítő szalag: Gurítsuk ki a telepítő szalagot (a fényes részével lefelé) a telepítendő terület teljes hosszában, majd egy olló segítségével vágjuk el a burkolandó terület végénél. Egy festő henger segítségével kenjük be a telepítő szalagot ragasztóval, és helyezzük rá a gumilapokat. Ismételjük meg a folyamatot a következő sorral, ameddig a burkolandó terület végéhez nem érünk.
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.