Koktélparadicsom Ravello F1 10 db mag Samen Pfann

T13656
G878 Paradicsom Rivello F1-Hybride A tasak kb. 10 szem magot tartalmaz! Nagyon korai Mini San Marzano Paradicsom, kitűnő íz világgal. Kb. 25g-os termésméret, mélyvörös színű, nagy szilárdságú azonos méretű termés. Alkalmas mind üvegházi, mind pedig szabadföldi ültésre is. Ellenáll a Fusarium hervadásnak, a Paradicsom foltbetegségeknek, valamint... Részletes leírás
2 100 Ft (nettó: 1 654 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
G878 Paradicsom Rivello F1-Hybride
A tasak kb. 10 szem magot tartalmaz!
Nagyon korai Mini San Marzano Paradicsom, kitűnő íz világgal. Kb. 25g-os termésméret, mélyvörös színű, nagy szilárdságú azonos méretű termés. Alkalmas mind üvegházi, mind pedig szabadföldi ültésre is. Ellenáll a Fusarium hervadásnak, a Paradicsom foltbetegségeknek, valamint a Dohánymozaik vírusnak.
Vetés: Márciustól április elejéig érdemes benti vetőtálcába rakni a magokat, meleg és világos helyen, valamint a vetést követő 3 hét után az előnevelt palántát cserépbe kell ültetni. A fejlődő palántát májusban, az utolsó fagyok után ki lehet ültetni szabadföldbe. Javasolt ültetési távolság: 80*60 cm
Csírázás: Csírázási idő: 8-14 nap, csírázási hőmérséklet: 22-24 C° fok
Ültetés: A jó vízelvezetésű humuszos földet. A meleg, szélvédett, napos helyet szereti.
Gondozás: A növényt ki kell karózni, vagy felkötözni, ajánlott az oldalhajtások rendszeres kacsozása. Sok öntözést és tápanyagot kíván. A paradicsomfátyol segíti a növekedést és véd a rossz időjárás ellen.
Termés: Június közepétől
Súly: 0.001 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.