Qulay 10 ml

T13555
Számos kertészeti kultúrában alkalmazható varasodás, monília, szürkepenész elleni gombaölő szer. Házikerti adagolása: 10 ml/ 10 liter permetlé Hatóanyag: 300 g/l ciprodinil Almatermésűekben (alma, körte) a varasodás elleni permetezéseket megelőző jelleggel, az aszkospóra szóródás idején kell megkezdeni, és az intenzív hajtásnövekedés idején a... Részletes leírás
942 Ft (nettó: 742 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Számos kertészeti kultúrában alkalmazható varasodás, monília, szürkepenész elleni gombaölő szer.

Házikerti adagolása: 10 ml/ 10 liter permetlé

Hatóanyag: 300 g/l ciprodinil

Almatermésűekben (alma, körte) a varasodás elleni permetezéseket megelőző jelleggel, az aszkospóra szóródás idején kell megkezdeni, és az intenzív hajtásnövekedés idején a fertőzés nyomásától függően 7-10 naponta megismételni. Törekedni kell az egyenletes- és teljes permetléfedésre, még a lombozat belsejében is. Ehhez 800-1000 l/ha permetlé alkalmazása javasolt. A készítmény egy tenyészidőszak alatt maximum 3 alkalommal használható fel, a kezelés utolsó fenostádiuma a gyümölcsfejlődés időszaka (BBCH 76).

Szőlőben a szürkepenész elleni kezeléseket preventív módon, megelőző jelleggel kell megkezdeni. A készítmény egy vegetációs időszakban legfeljebb 2 alkalommal használható fel, fürtzáródás kezdetéig (BBCH 77). Súlyos fertőzésveszély fennállásakor 7 napos permetezési forduló alkalmazása ajánlott. A kijuttatásnál az előírt permetlémennyiséget az ültetvény művelésmódjától, a lombozat nagyságától és az alkalmazott géptípustól függően kell megválasztani.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett.

HATÁS FELTÉTELE, HATÁSSPREKTUM:
A Qualy szisztemikus (felszívódó) hatású készítmény. Az eredményes védekezés feltétele a helyes időzítés és a megfelelő permetlé fedettség biztosítása. A hatóanyag a permetezést követően 2 órán belül felszívódik, az azt követően lehulló csapadék a hatást nem befolyásolja.

KÜLÖNLEGES ELŐNYEI:
A legkorábban alkalmazható felszívódó almafavarasodás elleni gombaölő szer
10 °C alatti hőmérsékleten is hatékony
Rezisztenciatörő készítmény
KIEGÉSZÍTŐ TECHNIKAI ADATOK:
Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: almatermésűek (alma, körte) 60 nap, szőlő (bor, csemege) 21 nap
Engedélyszám: 04.2/942-1/2013. NÉBIH
Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.