Tempós virágok magkeveréke 30 m2 Kiepenkerl

T13484
Egynyári, színkontrasztos összeállítás, amely már a vetés után 40-50 nappal nyílni kezd és több hónapon keresztül virágzik. Gyors fejlődése miatt ideális olyan helyekre, ahol csak későn lehetséges a magvetés. Hosszan díszítő, természetes hatású vi... Részletes leírás
2 990 Ft (nettó: 2 354 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Egynyári, színkontrasztos összeállítás, amely már a vetés után 40-50 nappal nyílni kezd és több hónapon keresztül virágzik. Gyors fejlődése miatt ideális olyan helyekre, ahol csak későn lehetséges a magvetés. Hosszan díszítő, természetes hatású virágágyás kialakítására alkalmas. Humuszos, jó vízáteresztő talajra és napos helyre ajánlott, a szárazságot is jól tűri.
A csomag vetőmagot és vetést elősegítő anyagot, vermikulitot tartalmaz. A vermikulit az apró magvak egyenletes kiszórása érdekében szükséges, a környezetre teljesen ártalmatlan anyag. A vetés előtt keverjük össze alaposan a magokat és a segédanyagot, a korábban előkészített aprómorzsás talajra szórjuk ki egyenletesen a keveréket, gereblyézzük be és nyomkodjuk le. A növények optimális fejlődéséhez érdemes figyelembe venni a megadott vetőmagmennyiséget. Vetés után a talajt folyamatosan nedvesen kell tartani. Az egyes fajok magvai különböző időben fognak kikelni.
Vetés: szabadföld április-június
Virágzás: VII - XI
Magasság: 50-60 cm
A doboz tartalma kb. 30 m²-re elegendő (1g/m²). Egynyári növényeket tartalmazó virágmagkeverék.
Súly: 0.03 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.