Fűmag Eurosport 4-4-2 Rapid Green III. 4turf 10 kg

T13310
Ez a nagy ellenállású EUROSPORT 4-4-2 professzionális fűmag magas szintű szezonközi fűmagként ismert sportpályák vagy akár nagy stadionok számára... Ezek a pázsitok nagyon jó ellenálló képességgel rendelkeznek. taposással és szakadással, valamint hideggelés betegséggel szemben. A +: A gyökérnövekedés-serkentő. A 100%-ban természetes magbevonat,... Részletes leírás
65 480 Ft (nettó: 51 559 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Ez a nagy ellenállású EUROSPORT 4-4-2 professzionális fűmag magas szintű szezonközi fűmagként ismert sportpályák vagy akár nagy stadionok számára... Ezek a pázsitok nagyon jó ellenálló képességgel rendelkeznek. taposással és szakadással, valamint hideggelés betegséggel szemben.

A +: A gyökérnövekedés-serkentő. A 100%-ban természetes magbevonat, a Natur'Activ jó csírázási feltételeket teremt, elősegíti a fű gyors és homogén gíökeresedését, valamint a hatékony és fenntartható tápanyagszolgáltatást.
Súly: 10 kg
Szélesség: 140 mm
Magasság: 410 mm
Hossz: 610 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.