Étkezési paprika (kápia) Kurtovszka 1g ZKI

T12973
Mit érdemes tudni a kápia típusú paprikáról? A kápia paprika egy élénkpiros színű, vastaghúsú kemény paprikafajta. Leszedése teljesen érett korában történik, nem hajlamos a fonnyadásra, sok ideig megőrzi rugalmasságát. Egyedülálló ízét és zamatát magas cukortartalmának köszönheti. Vetése: Palánta neveléshez márciusban vethető. A palánt... Részletes leírás
802 Ft (nettó: 631 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Mit érdemes tudni a kápia típusú paprikáról?

A kápia paprika egy élénkpiros színű, vastaghúsú kemény paprikafajta. Leszedése teljesen érett korában történik, nem hajlamos a fonnyadásra, sok ideig megőrzi rugalmasságát. Egyedülálló ízét és zamatát magas cukortartalmának köszönheti.

Vetése:

Palánta neveléshez márciusban vethető. A palánták kiültetése májustól lehetséges megfelelő időjárás függvényében.

Tenyészterület: 60x20 cm

Betakarítás:

augusztus-szeptember 

Fajta jellemzők:

Folytonnövő, erőteljes növekedésű.
Bogyója nagy, enyhén lapított. Zöldből pirosba érő ˝kápia˝ típusú paprika.
Vastag húsú, édes. Szedés után hetekig is eltartható.
Terméssúlya 120-180 g.
Szabadföldi termesztésre és fólia alatti hajtatásra is alkalmas.
(A tasak kb. 100-120 szem vetőmagot tartalmaz.)

Súly: 0.001 kg
Szélesség: 1 mm
Magasság: 110 mm
Hossz: 150 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.